Úvod

Grilování na dřevěném uhlí pro svobodné, ženaté i rozvedené

Ať si kdo chce, co chce, říká, grilování na dřevěném uhlí dodá masíčku tu nejlepší chuť i vůni. Nehledě na to, že připravit jídlo na grilu v pohodě zvládne každý z nás. Chce to jen trošku zručnosti a teoretické přípravy, a pak už svým grilovacím uměním můžete ohromit svou přítelkyni, rodinu nebo kamarády.



Nekomplikovaná příprava je základ

Grilování pro svobodné
Kuchařské dovednosti patří v dnešním emancipovaném světě mezi osvědčené způsoby, jak získat plusové body při lovu divoké kočky. Když se chcete vytáhnout před svou roštěnkou, můžete jí udělat roštěnec na grilu. Výhodu grilu na dřevěné uhlí je nejen snadná obsluha, ale také nízká hmotnost a univerzálnost použití, což má velké výhody. Jen si představte situaci, že pilně nakoupíte, naložíte masíčko, vyčistíte gril a Vaši rodiče nakonec neodjedou, jak měli původně v plánu. Pokud chcete svou slečnu ušetřit trapných otázek, gril na dřevěné uhlí jednoduše čapnete, naložíte do auta a můžete odjet grilovat jinam. Praktický tip: Nezapomeňte si podpalovač.



Grilování pro ženaté
Umění grilovat se hodí ovládat také v případě, že chcete získat plusové body u manželky, která si jistě ráda odpočine od klasického vaření v interiérové kuchyni. Pro velké rodinné grilování je sice vhodnější větší gril, ovšem při nepřízni počasí můžete přenést na terasu menší přenosný gril. Přece jen grilování, kdy rodinka sedí doma u stolu, a Vy v pláštěnce a dvou mikinách běháte v dešti na zahradu pro maso, nemá tu správnou atmosféru. Celkem slušnou nabídku menších i větších grilů najdete na stránkách Grily Weber. Náš tip: Šéf na grilu používá gril Gourmet Gril na dřevěné uhlí One Touch Premium.

Grilování pro rozvedené

Zásadní rozdíl mezi grilováním pro svobodné a grilováním pro rozvedené spočívá v tom, že od životem zkušeného muže se už více očekává. Uspokojit mlsný jazýček pozvané dámy možná nebude tak jednoduché. Chce to mít po ruce nějaké osvědčené recepty na grilování. Před grilováním s velkým Gé doporučujeme vyzkoušet zvolený recept nanečisto. Pokusné králíky si můžete udělat třeba z partičky kamarádů. Pozor ale, ti snědí všechno. Náš tip: Zjistěte si, zda Vaše přítelkyně není vegetariánka, pak byste se museli naučit grilovanou zeleninu.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze