Úvod

Nová generace chladniček, již žádné plýtvání a čerstvé potraviny každý den

Jste vybíraví nejen, co se týče jídla, ale také způsobu jeho skladování? Pořiďte si krásnou a inteligentní chladničku nové generace Gorenje IonGeneration. Díky ní budete mít stále zdravé čerstvé potraviny a prvotřídní uživatelský komfort s minimální spotřebou energie.


Čerstvé potraviny každý den
Kvalita stravování zásadně ovlivňuje naše zdraví. Proto bychom měli konzumovat čerstvé potraviny, které si uchovají svou výživovou hodnotu. Ledničky dokážou prodloužit čerstvost skladovaných potravin a zabránit jejich předčasnému zkažení. Ovšem po omezeně dlouhou dobu, která je mnohdy tak krátká, že spoustu potravin nestihneme zkonzumovat. Nová generace volně stojících chladniček Gorenje IonGeneration vybavená unikátní technologií IonAir, která umí věrně napodobit přírodní proces ionizace a zničit až 95% škodlivých mikroorganizmů, dokáže uchovat potraviny velmi dlouho čerstvé a zdravé. Kromě toho se postará o to, aby potraviny se silným aroma neovlivňovaly chuť a vůni ostatních skladovaných potravin.

 GORENJE šuplík


Chladnička, která se Vám přizpůsobí

A jakými funkcemi jsou nové chladničky vybaveny? Nás nejvíce zaujaly speciální funkce k udržení čerstvosti potravin Take it fresh, Take it smart a Take it green.
Funkce Take it Fresh vytvářejí optimální podmínky pro zachování čerstvosti potravin po co nejdelší dobu, eliminují pachy a bakterie v chladničce. Například funkce MultiFlow 360° zajišťuje optimální vlhkost a teplotu vzduchu uvnitř chladničky a brání nežádoucímu namrzání potravin. Díky sofistikovanému systému AdaptCool se inteligentní chladničky Gorenje dokážou přizpůsobit chodu každé domácnosti, zapamatují si jejich zvyklosti otevírání a zavírání dvířek chladničky a poté přizpůsobí její fungování čímž šetří energii a navíc uchovávají potraviny čerstvé po maximální dobu jejich trvanlivosti. Výbornou funkcí je také XtremeFreeze, tuto vlastnost chladničky využijete, v případě, že chcete nějaké potraviny rychle zmrazit, např. po delším nákupu apod. Funkce Take it Smart slouží k pohodlnému ovládání a optimálnímu využití vnitřního prostoru chladničky. Díky funkci SimpleSlide si můžete nastavit police přesně tak, jak potřebujete, např. dle výšky láhve či velikosti jiných produktů, které potřebujete do ledničky či jejich dvířek uskladnit. Skupina funkcí Take it Green úzce souvisí s prioritou společnosti Gorenje, kterou je ochrana životního prostředí. Například funkce EcoMode šetří elektrickou energii v době, kdy se lednice déle nepoužívá, což oceníte v době Vaší dovolené.  Mimořádně úsporné energetické třídy všech chladniček Gorenje IonGeneration jsou naprostou samozřejmostí. Chladničky vybavené IneverterCompressorem navíc dokážou regulovat provoz v závislosti na teplotě a ve srovnání s běžnými energetickými třídami dokážou ušetřit až 60% energie. Chladničky jsou vybaveny řadou dalších velmi praktických funkcí, které vám zajisté usnadní její používání, ale navíc získáte naprosto čerstvé potraviny a chladničku bez odéru.

 GORENJE chladnička

Inteligence neubírá ledničkám na kráse
Inteligence rozhodně neubírá chladničkám nové generace na kráse. Díky jejich propracovanému designu se stanou nejen věrnými strážkyněmi čerstvosti Vašich potravin, ale také klenoty Vaší moderní kuchyně. Stačí se jen rozhodnout, zda dáte přednost elegantnímu nerezu, anebo nadčasovému bílému provedení. Pokud jde o vybavení, zde máte na výběr ze tří řad. Základní řada Essential, středně vybavená řada Advanced a nejvyšší řada Superior.

GORENJE kuchyně bílá

Více podrobností o ledničkách nové generace najdete na stránkách www.gorenje.cz. Nešetřete na svém zdraví a dopřejte si čerstvé potraviny každý den.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze