Úvod

Hülsta myslí na mladé lidi, kteří zařizují své první bydlení

Hülsta nabízí tradiční kvalitu značky za dostupnou cenu v ucelených programových řadách pod značkou Now! by hülsta.


Filozofie programů Now je jednoduchá. Mladistvé programy nabízí inteligentní nábytek v nadčasovém designu i materiálech pro vybavení obývacího pokoje, jídelny, domácí pracovny, předsíně a ložnice s možností postupného dokupování a dovybavování. K výběru je solitérní nábytek nebo jednotlivé prvky, které lze spojit v nekonečném množství kombinací. Výhodou je rychlé dodání a vysoká kvalita těchto sériových programů.


Now! no.16
je progamová řada, která představuje perfektní symbiózu přírody s moderním stylem. Now! no.16 je masivní dřevěný program s vysokou designovou hodnotou v zajímavém mixu materiálů masivní olše a satinovaného skla. Mnoho možností závěsných prvků nabízí v prostoru neomezenou kreativitu.


S programem Now! no.15 můžete stavět, zavěšovat, stohovat jednotlivé prvky, zalamovat linie, mixovat barvy a hrát si se světlem. Mimořádně jemné křivky na dvířkách, dojem beztížné architektury a úžasné efekty na lehkých světelných policích – to je Now! no.15.

Jednoduché, ale působivé: Pokud máte rádi něco zvláštního, jednoduchého, nadčasového a s čistým designem, budete zamilováni do Now! no.14. Vysoký lesk s akcentem jádrového jasanu nebo jádrového ořechu - ale také s rafinovanými prvky ze skla. Inovativní kostky transformují příborníky, extravagantní vitríny a police ve výstavní plochy.



Kombinace ořechu nebo ambroně s lesklými povrchy v polární bílé nebo černé s velkoryse navrženými liniemi a perfektními proporcemi propůjčují programu Now! no.7 jedinečnost. Ať už nabízené prvky použijete jako solitéry nebo je spojíte do sestav, vždy s nimi reprezentativně a harmonicky zařídíte každý obývací pokoj, jídelnu či ložnici. Za zmínku stojí lůžko s precizním řemeslným zpracováním, s rafinovanými přechody, efektní hrou materiálů a jemně dotvořeným příjemným osvětlením v dělící lince čela. Při tvorbě tohoto programu dali designéři přednost čistým, přímým liniím a vzdušným, jednoduchým tvarům.



Od solitéru až po obývací stěnu, od jídelny až po pracovnu – to vše můžete s programem Now! time směle realizovat.Velkou rozmanitost nabízejí korpusy, které lze volně kombinovat s předními díly, bočnicemi a vnitřními policemi. K dispozici je pět různých materiálových povrchových úprav. S takovou nabídkou vzniká bezpočet kombinačních možností, které byste u programu podobného typu stěží nalezli. Textilní potahy pro židle v módních barevných odstínech pozvednou celkový vzhled vaší jídelny. U Now! time přichází ke slovu kombinace ušlechtilé dýhy a hliníku či matného skla.


Pod názvem Now! home lounge se skrývají dva typy modulárních sedaček Madison a Wilson.
Madison je zcela nový typ neuvěřitelně variabilní sedačky. Vychutnáte si lenošení i ležení, příjemné posezení, flirtování, sledování televize nebo telefonování. V nabídce jsou klasické dvoumístné sedačky, chaise longue, křesla…. Madison jsou pohovky se sendvičovou konstrukcí a mimořádně příjemným čalouněním.

Sezení, ležení, relaxování, čtení, poslech hudby, diskutování, sledování TV, online nakupování – to vše umožňuje Wilson. Wilson je ležérní čalouněný nábytek jehož jednoduchá modulární koncepce pohovek a křesel velmi dobře kombinuje individuální „obytný svět“.

HOME STYLE s.r.o. je autorizovaným dovozcem značky Hülsta a Now! by hülsta pro Českou republiku a její sortiment si u nás můžete prohlédnout na ploše téměř 700m2, z toho cca 200m2 je věnováno programům Now! by hülsta.

Nenabízíme pouze nábytek. S námi budete mít veškerý komfort v podobě naprosto komplexních služeb. V případě zájmu vám rádi vytvoříme 3D grafický návrh realizace vašeho interiéru. Mezi další služby patří konzultační a poradenská činnost spolu s bezpečnou dopravou vámi vybraného zboží, odbornou montáží a ekologickou likvidací veškerého obalového materiálu.

HOME STYLE s.r.o.
hülsta studio






Vinohradská 34/30
120 00 Praha 2 - Vinohrady
tel./fax:+420 224 255 146
GSM: +420 774 004 027
www.homestyle.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze