Úvod

Už jste viděli LED obrazy?

Produkty pracující na principu využití technologie světla LED se díky své úspornosti staly atraktivní alternativou tradičních světelných zdrojů. S růstem popularity postupně roste i šíře jejich sortimentu. V oblasti užitného umění se nedávno objevil nový trend - podsvícené LED obrazy.


Novinka v dekorování interiérů
V čem spočívá jedinečnost těchto dekorativních prvků? Jak správně jistě tušíte, zásadní rozdíl mezi klasickým obrazem a LED obrazem je ve zdroji světla, jímž se LED obraz na rozdíl od klasického pyšní.
Obrazy na stěnu podsvícené LED diodami tak místnosti nejen stylově dekorují, ale také příjemně osvětlují. Jejich krása vynikne večer po setmění. Tato novinka v oblasti dekorování interiérů nachází své uplatnění jak v reprezentativních prostorách, jako jsou obývací pokoje, haly či restaurace, tak i v dětských pokojích, kde pomáhají bojácným dětem lépe usínat.

obraz na stenu

BASIC nebo DESIGN?
Kdo chce zkrášlit svůj interiér LED obrazem, může si vybrat ze dvou řad: BASIC a DESIGN. Každá z variant má své přednosti. Zatímco hlavní výhoda základní řady LED obrazů BASIC spočívá v příznivější ceně, luxusnější řada DESIGN je koncipována tak, aby uspokojila i velmi náročné zákazníky.
Pokud zvolíte libovolný z LED obrazů BASIC, získáte atraktivní bytovou dekoraci za příznivou cenu. Majitelé interiérů, kteří se rozhodnou pro LED obrazy DESIGN, navíc mohou regulovat intenzitu světla a ještě si k tomu užívat komfort dálkového ovládání.

Vyberte si motiv!
Nabídka motivů je v obou případech poměrně široká, čítá několik desítek motivů. Romantici se mohou oddávat zasněnému pohledu na západ slunce nebo Eiffelovu věž, příznivci moderní architektury zase rozsvítit svůj domov motivem New Yorku. Děti potěší Disney motivy, například v podobě oblížených autíček „Cars“ nebo Medvídka Pú.

obraz za denniho svetla

Klasické obrazy na plátně
Klasické obrazy na plátně pochopitelně nadále patří mezi trendy v oblasti bytové dekorace. Osvědčená klasika v dřevěném rámu sluší všem typům interiéru, motiv pak záleží na vkusu a životním stylu majitele, stejně jako na místnosti, kam se pověsí. Některé motivy, například oceán nebo jiné přírodní scenérie se hodí jak do ložnice či chodby, tak i do koupelny. V současnosti jsou velmi populární moderní obrazy do kuchyně, které najdeme také v kavárnách či restauracích. Dáte si lahodnou kávu, osvěžující limetku nebo raději trochu barevného koření? Záleží na Vás.

Z neobyčejně pestré palety motivů obrazů na zeď v několika různých rozměrech můžete vybírat v internetovém obchodě www.ledobrazy.cz. A pokud hledáte inspiraci, můžete nahlédnout do galerie.

Tak ať to Vašemu interiéru sluší!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze