Úvod

Italské stříbrné a měděné nádobí a příbory pro luxusní vaření i stolování

Milujete italskou kuchyni? Vychutnejte si své oblíbené pokrmy s těmi nejlepšími italskými příbory v ruce a připravte si je v nádobí z ušlechtilých kovů, mědi, stříbra a nerezu. Značkové vybavení do kuchyně či jídelny Schiavon a Ruffoni Vám vydrží po celé generace.


Jedinečné italské nádobí a příbory
Italové jsou odnepaměti znamenitými kuchaři a mistry designu zároveň. Podobně jako si italská kuchyně postupně podmanila celý svět, získalo také italské nádobí malých rodinných firem nevídanou oblibu na několika kontinentech. Designovou lahůdku představují řady stříbrného nádobí a příbory Schiavon a měděné nádobí Ruffoni, obojí dílem poctivé řemeslné výroby s mnohaletou tradicí.

kazeta se stribrnymi pribory

V hlavní roli stříbro
Stříbro patří na jídelní stůl nejen pro svůj krásný vzhled, ale také proto, že je netoxické, a má zcela výjimečné antibakteriální vlastnosti, které nemění chuť jídla a nápojů. To Italové dobře vědí, a proto má právě v jejich zemi stříbrotepectví tak velký význam pro stolování. Za jedno z nejkrásnějších vybavení do kuchyně a jídelny je právem považováno stříbrné nádobí a příbory Schiavon. Produkty stříbrotepecké dílny, kterou v roce 1957 založil Angelo Schiavon v Trevisu u Benátek, se staly nedílnou součástí vybavení kuchyní v různých koutech světa.

stribrny svicen a korenky

Kolekce a sady mnoha stylů
Kolekce nádobí a masivní sady příborů Schiavon jsou navrhovány v různých stylech, aby mohly potěšit gurmány s odlišným vkusem. Jak ty, kteří preferují klasiku, tak milovníky moderního designu. O tom ostatně vypovídají samotné názvy. Masivní příbory Moderno, Barocco, Francese, America. Kolekce nádobí Contemporary, Inglese, anebo 18th Century. Co mají však všechny řady společné, to je pohodlné držení, snadná manipulace a neobyčejně dlouhá životnost. Jen pro zajímavost, ostří nožů je vyrobeno z vysoce kvalitní německé nerezové oceli a salátové servírovací nádobí z pravé rohoviny.

stribrna sada

Měděné nádobí Ruffoni
Dílem poctivé řemeslné výroby s mnohaletou tradicí je rovněž italské měděné nádobí Ruffoni. V podalpském městečku Omegne na břehu jezera Orta vznikají v rodinné měditepecké firmě hrnce, rendlíky, kastroly, pánve, nádoby na fondue, pečící formy a kuchyňské doplňky z mědi, které svým vzhledem, stejně jako vynikajícími užitnými vlastnostmi uspokojí i ty nejnáročnější kuchaře.

medene nadobi

Staroanglické měděné konvice
Nadčasové a odolné tradiční staroanglické varné „pískací“ konvice, vyráběné v mědi a v pochromované mědi, jsou jedinečným půvabným doplňkem Vaší kuchyně a stejně tak zůstávají praktickým zařízením pro Váš domov, kde Vám po mnoho let zajistí radostnou službu. Měděné konvice jsou vyráběny na nejvyšší úrovni již přes sto let. Přednosti a tradice viktoriánského designu a elegance v kombinaci s novinkami moderních technologií jsou právem považovány mnohými uživateli za jediné pravé staroanglické konvice. Značkové zboží, kterému můžete pro jeho kvalitu a spolehlivosti věřit. Všechny konvice odpovídají mezinárodním bezpečnostním standardům. Konvice se vyrábějí z nejlepší pevné mědi, mosazi, čistého cínu a niklu ze zdrojů z celého světa dle normy EN ISO 9001: 2008, přísně chránící životní prostředí. Jsme přesvědčeni, že na dnešním trhu nenajdete lepší.

medene konvice

Vybere si každý
Příznivci jednoduchého designu budou uvažovat o řadách Opera, Protagonista nebo Historia. Kdo je duší romantik se smyslem pro kouzelné detaily, ten nejspíš sáhne po kolekci Opus Cupra nebo Historia Dekor. Těmito úchvatnými detaily se rovněž pyšní řada nerezového nádobí Ruffoni Opus Prima. Vyberte si řadu podle svého gusta a dopřejte si jedinečný italský design i kvalitu za přiměřenou cenu.

Užijte si sladký život. 
schiavon logo          rufoni logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze