Úvod

Jak děti zkoušeli zahradní hřiště

Nedávno jsme psali o tom, jak jsme dětem postavili na zahradě hřiště s klouzačkou, lezeckou stěnou a také modulem na houpačky. Nyní je načase napsat, jak se nápad líbil samotným dětem.


Hlavně mladší dcera se nemohla dočkat, až nastane den D, tedy den otevření hřiště. Svým kamarádkám donesla pozvánky na open party a dokonce nás donutila vyrobit vlaječky pro výzdobu hřiště.

hriste pro deti

Na fotografiích je vidět, že hřiště se dětem skutečně líbí a stále nám to dokazují tím, že na naši zahradu chodí téměř každý den a vždy vymyslí novou úlohu, kterou domeček v jejich hře má. Dětská fantazie je neomezená a tak se jednou hřiště proměnilo v mořský koráb a náš dobrosrdečný pes sehrál roli nebezpečného žraloka. V další den jsme na zahradě měli zámek plný princezen a jindy zas byl domeček zastíněn dekou a sloužil jako stan, kde si děti užívali hry se zvířátky a dalšími hračkami.

lezecka stena na hristi

Co dodat, hřiště určitě splnilo naše očekávání a skutečně tahá děti častěji ven. Počítač a tablet už není na prvním místě a všichni jsou spokojení. :-)
Pokud máte zahradu nebo alespoň malý dvorek, pořiďte dětem vlastní hřiště i vy a budete mít své ratolesti pěkně pod dozorem a přitom ne stále za zády.

Doporučujeme pořídit hřiště u prověřeného výrobce, společnosti Vladeko, se kterým máme ty nejlepší zkušenosti. Dřevo nám doručili až domů, přesně nařezané, s veškerými komponenty včetně šroubů, matek a vrutů, a hlavně s českým obrazovým návodem. Samotná stavba byla celkem snadná. Pokud si na sestavení přesto netroufáte sami, můžete objednat u výrobce i odbornou montáž.

Zde si můžete prohlédnout aktuální nabídku: www.junglegym.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze