Úvod

Jak ze staré panelákové koupelny udělat moderní útulnou koupelnu?

Omrzela Vás Vaše stará paneláková koupelna? Přinášíme šikovné tipy, jak ji proměnit v novou moderní a útulnou oázu každodenní očisty, kam se budete těšit. Nové obklady, sanitární keramika, koupelnový nábytek a doplňky změní Vaši koupelnu k nepoznání.


Obklady dodají koupelně tvář
Opticky zvětšit a prosvětlit potřebuje snad každá paneláková koupelna. S pomocí vhodně zvolených obkladů a dlažby docílíme obojího. Moderní a nadčasovou variantu představují šedé a béžové tóny. Zajímavý vzorek interiér příjemně oživí a dodá mu na osobitosti.

Moderní nebo retro keramika?

Sanitární keramika dělá koupelnu koupelnou. Je libo moderní designová keramika, anebo byste raději relaxovali v působivé retro koupelně? K sérii retro si můžete pořídit i krásný nábytek. Stačí si jen vybrat z katalogu. A nezapomeňte na stylovou baterii.



Koupat či sprchovat?
Sprcha nebo vana? Asi nejčastější otázka, kterou si pokládáme při rekonstrukci panelákové koupelny. Inovativní sanitární keramika umožňuje obojí. Mimochodem víte, že také do panelákové koupelny se vejde hydromasážní vana? Můžete se v ní sprchovat, koupat i nechat masírovat. Milovníci sprchování ocení moderní sprchové boxy.



Šikovné tipy pro každý den
Především dámy ocení praktická umyvadla s velkorysou odkládací plochou, která zvýší jejich pohodlí při každodenní hygieně. Drobné maličkosti a věci, které nemají být ostatním uživatelům koupelny na očích, taktně ukryjí nábytkové galerky nabízející prostor nečekaných možností.



Vkusné a praktické koupelnové doplňky
Více komfortu si můžete dopřát také díky praktickým doplňkům. Designový dávkovač mýdla s tváří kamene Vám zpříjemní mytí rukou. Nechcete prát tolik ručníků? Pořiďte si koupelnový sušič rukou. Jeho elegantní provedení sluší každé koupelně.



Nechte se inspirovat

Více koupelnové inspirace najdete na stánkách www.sapho-koupelny.cz, kde si můžete stáhnout nové katalogy plné zajímavých novinek. Z bohatého sortimentu 50 tuzemských a téměř 100 zahraničních výrobců si jistě vyberete. Přejeme Vám příjemný relax ve Vaší nové koupelně!

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze