Úvod

Jaké pečivo je nejlepší? No přece to z topinkovače Russell Hobbs!

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, které bychom rozhodně neměli vynechávat ani jej brát na lehkou váhu. Ba naopak bychom ve svém vlastním zájmu měli prvnímu jídlu dne věnovat dostatek času a pořádně si snídani vychutnat. Pokud máte rádi křupavé tousty, které jsou dozlatova opečené, máme pro vás skvělý tip!


Zavřete oči a představte si zlaťoučký toustík namazaný máslem, džemem nebo obložený salámem a sýrem, který lahodně křoupne, když se do něho s chutí zakousnete. Jak by se vám líbila taková představa? A co byste řekli na to, že byste si tyhle dokonalé tousty mohli dopřávat ke snídani klidně každý den? S topinkovačem Retro Classic Noir to totiž není žádný problém!

Přesně takové tousty, které máte nejradši

Nezáleží na tom, zda máte raději tousty jen lehce opečené nebo si naopak rádi dopřejete zlatavě křupavé kousky. Topinkovač Retro Classic Noir vám připraví přesně takové tousty, na kterých si nejvíce pochutnáte. Díky funkci nastavitelného stupně opečení si můžete vychutnat opravdu perfektní topinku. Třešničkou na dortu je ukazatel doby, který vám dá jasně najevo, jak dlouho opékání toustu zabere.



Snídaně bez zbytečného čekání
Ráno je bezesporu nejnáročnější a nejhektičtější část celého dne. Spěcháme do práce, do školy a často tak nemáme času nazbyt. V takové chvíli se rozhodně nepotřebujete zdržovat přípravou snídaně, viďte? Topinkovač z řady retro je pro hektická rána ideálním parťákem. Technologie rychlého opečení, se kterou budou vaše tousty hotové během velmi krátké chvíle, se postará o to, že i ráno stihnete chutnou a vydatnou snídani. To zní dobře, že?

Pokud nejste vyznavačem toustů, ale spíše klasického rohlíku či housky, nezoufejte, i ty můžete na topinkovači snadno rozpéct, a vychutnat si jej jako by byl právě zakoupený u pekaře. Pomůže vám v tom rozpékací mřížka, která je vhodná i pro další pečivo jako např. croissant.

Nesmíme zapomenout ani na praktický tác na drobky, který je zabudovaný v topinkovači. Šikovný tác všechny drobečky zachytí, vy jej pak snadno vysunete a vysypete. Ušetříte si tím čas, jenž byste jinak museli vynaložit na čištění.

Také se vám zalíbila představa zlatavě opečeného křupavého pečiva? V tom případě neváhejte a zkuste jej vyhrát! Od 22.9. do 28.9. se můžete zapojit do velké soutěže o výrobky značky Russell Hobbs. A kdo ví - možná to budete právě vy, kdo tento šikovný topinkovač vyhraje!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze