Úvod

Novinka: plastová okna FUTURA S 9000

Plastová okna budoucnosti v těchto dnech představila rodinná firma VORLÍČEK – PLAST. Nový systém FUTURA S 9000 je vhodný pro všechny moderní novostavby a vyhovuje i pasivnímu standardu.


Rodinná firma VORLÍČEK – PLAST s.r.o. zabývající se od roku 1997 výrobou a montáží plastových oken a dveří v těchto dnech představila nové plastové okno s názvem FUTURA S 9000. Firma VORLÍČEK – PLAST s.r.o. bude tento nový systém také představovat na zářijovém veletrhu FOR ARCH, na který vás srdečně zve.

FUTURA S 9000

Kombisystém s konstrukční hloubkou 82,5 mm - sdružuje stejnou měrou vlastnosti a přednosti středového a dorazového těsnění. Velká konstrukční hloubka, šest profilových komor v rámu a křídle a tři kontinuální těsnicí roviny jsou zárukou vynikající tepelné izolace. Tato okna uspokojí i nejvyšší nároky.

prurez plastovym oknem

Statické suché zasklení STV® zajistí vylepšenou statiku celého okna

U zvolené lepicí techniky STV® (statické suché zasklení), se jedná o lepení skla do profilu křídla pomocí lepicí pásky vyvinutého speciálně pro konstrukci oken, při zachování obvyklého vypodložení skla. Vlepením skla do profilu křídla se tuhost tabule skla přenese na křídlo a celý systém je stabilnější. Tak mohou být zhotovovány standardní prvky zcela bez oceli. Kombinací STV® s ocelí v křídle jsou realizovatelné obzvláště velké okenní prvky.

Nové foliové dekory, které překvapí svou přirozeností

Pro všechny, kteří si zakládají na přirozeném vzhledu, aniž by se chtěli vzdát předností moderních okenních systémů, existují plastová okna s dekorem dřeva. Okna s dekorem dřeva přesvědčí v optickém i funkčním ohledu. Okna s dekorem mají všechny pozitivní vlastnosti moderních plastových oken a zároveň dekorativní vzhled dřeva.

plastove okno s dekorem dreva

Než se rozhodnete si objednat nová okna tak se nezapomeňte zastavit ve výrobním závodě firmy VORLÍČEK-PLAST ve Zlonicích u Slaného a v nové výstavní expozici si všechny tyto novinky sami vyzkoušejte, případně si prohlédněte moderní výrobní metody této rodinné firmy s 17letou tradicí výroby oken a dveří.
Každému firma VORLÍČEK-PLAST nabízí zdarma a nezávazně návštěvu technika, který vybere správné řešení a připraví nezávaznou cenovou nabídku.

Více se dozvíte na www.vorlicek-plast.cz, nebo zdarma volejte centrální infolinku 800 555 339.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze