Úvod

Nenechte se zastrašit letním vedrem – užijte si osvěžení v nadzemních bazénech pro děti, plavce i domácí mazlíčky



Ještě není ani květen a už můžeme poměrně s velkou pravděpodobností říct, že nás letní teploty opět celkem potrápí. S trochou štěstí se za pár týdnů alespoň v rámci možností vrátí život do normálních kolejí. A když nám současná omezení brání si naplno užít jaro, přece nás trochu vedra nezastraší v tom, abychom si užili alespoň letní měsíce.  Pojďme se podívat, jak se připravit na léto, abychom si ho mohli vychutnat plnými doušky.

 

 

Příjemné osvěžení nabídne domácí bazén

V okamžiku, kdy mluvíme o pořízení bazénu, většina lidí si představí spoustu práce a peněz. Při pořízení nadzemního bazénu nemusíte sahat do kapes příliš hluboko – jeho ceny začínají dokonce pod tisícovkou – a i jeho instalace na zahradě je hračka.

Přitom vám bazén nabídne osvěžení, za které na koupalištích musíte platit, a ještě si na něj vystát dlouhé fronty.

Domácí nadzemní bazén si můžete pořídit v několika různých variantách a vybere si tak každý – od rodin s malými dětmi, které se chtějí jen „vyčvachtat“ až po ty, kteří si chtějí i v domácím bazénu skutečně zaplavat.

Bazén pro děti i pro celou rodinu

Pokud hledáte bazén, ve kterém si můžete osvěžení v letních měsících bezpečně vychutnat i s malými dětmi, a přitom do něj nechcete příliš investovat, jsou ideální volbou nafukovací bazény Tampa. Ne nadarmo patří k nejprodávanějším a nejoblíbenějším značkám.



Bazény Tampa jsou levné i snadné na instalaci a nabízí jak nadzemní bazén pro děti ve tvaru zvířátek, ale v nabídce této značky nechybí ani větší bazény pro celou rodinu.

K instalaci bazénů Tampa, stejně jako u ostatních nadzemních bazénů, není nutné řešit stavební úpravy. Dokonce ani nafukováním nestrávíte příliš času, protože bazén postaví stoupající hladina vody.

Nadzemní bazény Tampa jsou skutečně ideální pro rodiny s dětmi i pro lidi, kteří si chtějí na zahrádce čas od času užít příjemného osvěžení bez velkých investic.

Nadzemní bazén pro plavce

Pokud chcete na zahradu bazén, ve kterém si můžete i opravdu zaplavat, vhodnou volbou pro vás bude bazén obdélníkového typu s minimální délkou čtyř metrů.

Ten nabízí dostatek místa nejen na osvěžení při letní grilovačce s rodinou a přáteli, ale také si v něm můžete uplavat pár temp. Nic pro závodní plavce, ale pokud se vám nechce pravidelně docházet na koupaliště či do bazénu, jedná se o kvalitní kompromis.

Bazén pro psy

Vedro většinou nejhůře snášejí čtyřnozí mazlíčci. Právě pro ně má Marimex v nabídce také bazén pro psy, ve kterém se i pejsci ochladí a užijí si tu správnou letní zábavu. Bazén pro pejsky má zesílené dno s protiskluzovou úpravou a stěny z PVC s pevnou výplní, takže se nemusíte obávat, že by mazlík bazén nedopatřením poškodil.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze