Úvod

Jaký obývací pokoj chcete?

Zařizovat bydlení nikdy nebylo tak snadné! Stačí trošku zasurfovat po internetu, načerpat inspiraci a objednat, co se Vám líbí! A pokud pořídíte nábytek právě nyní, můžete se navíc radovat ze slevy 10% a služeb pro zákazníky zdarma!


Spojení těchto výhod samozřejmě předpokládá volbu správného internetového obchodu s pestrým sortimentem kvalitního zboží. Pokud zařizujete obývací pokoj, určitě se budete zajímat o moderní sedací soupravy, obývací stěny a sestavy.

Nadčasovost ve světlém kabátku
Patří Vaše sympatie nadčasovému designu, a zároveň si potrpíte na světlý nábytek? Nechte se okouzlit půvabem nábytkové sestavy SYLT v provedení imitujícím Dub Sheffield. Kromě krásného vzhledu oceníte také variabilitu nábytku – součástí sestavy je i rozkládací stůl, u kterého se pohodlně nají velká rodina i s jejími přáteli.

jidelna Sylt

Inspirujte se kubismem
Cube znamená v překladu kostka, krychle – tedy tvar, který dal před desetiletími vzniknout jednomu s nejpopulárnějších stylů světové architektury – kubismu. Touží Váš interiér po eleganci italského designu? Obývací sestava CUBE je Vám k službám! Sestavte si z kostek moderní interiér inspirovaný kubismem. Vybírejte z mnoha barevných variant a materiálových kombinací!

variabilni nabytek Cube Kombi

Bez sedačky to nejde
Není obývacího pokoje bez sedačky. Až budete pořizovat tu svou, nezapomeňte, že kromě pěkného vzhledu a možnosti volby z kvalitních materiálů je důležité také pohodlí. Sedací souprava TOBY s polohovatelnými područkami a funkcemi, jako jsou posuvná opěradla s možností regulace hloubky sedáků, Vám zajistí dokonalý komfort. Co dále oceníte, to je rozsáhlá variabilita – sedačka se pyšní úložnými prostory a umožňuje i přespání Vašim hostům.

rohova sedacka Toby

Mlsání v předsíni

Když už jsme u hostů, jistě si přejete, aby nadšeně chválili Váš interiér jako celek. Než jim proto ukážete svůj obývací pokoj, nechte je namlsat už v předsíni! Tak jako k výtečnému hlavnímu chodu patří lahodný předkrm, je stylová předsíň přípravou na příchod do obývacího pokoje. Což takhle dát si variabilní předsíňový program RENO? Na menu internetového obchodu www.atraktivni-nabytek.cz najdete 2 varianty provedení: bílý vysoký lesk MDF v kombinaci s šedou MDF a bílý vysoký lesk MDF v kombinaci s bukem MDF.

predsinovy nabytek Reno

Zařizujte v srpnu!
Nezávisle na tom, kterou část svého bydlení chcete zvelebit, jistě Vás mile potěší sleva ve výši 10%! Ta se totiž od 1. do 31. srpna vztahuje na celý sortiment čítající 30 předsíňových programů a více než 200 obývacích programů! A to není vše, dopravu, nastěhování a montáž máte zdarma v rámci celé ČR! Využijte jedinečné letní nabídky, která platí pouze v srpnu!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze