Úvod

Keramické dřezy Systemceram – luxusní i praktické

U dřezu to začíná a končí. Opláchnutí potravin před zpracováním, průběžné omývání rukou a používaných potřeb, a nakonec nádobí a úklid. Dřez a baterii používáme každý den. Proto se právě u těchto prvků kuchyně vyplatí investovat do kvality materiálů a provedení.


Co uživatel u dřezu nejvíce ocení ? Určitě snadný úklid. To je věc každodenní praxe a právě u keramiky je udržování čistoty velmi snadné. Barviva z potravin na povrchu nezanechávají stopy, případně zaschlé zbytky prostě odmočíte a utřete. Stejně jednoduše odstraníte i vodní kámen, jenž tolik trápí hospodyňky, které musí čistit nerezový dřez.
Povrch keramické glazury se díky mimořádné tvrdosti jen tak nepoškrábe. A nepoškrábaný dřez vypadá stále jako nový. Stěny keramických dřezů jsou masivní a vydrží i velmi silný náraz. Keramika samozřejmě vydrží i prudké teplotní šoky. Odložení rozpáleného hrnce do vaničky dřezu není problém. Je to opravdu materiál nejvyšší kvality.


keramicky drez pro rovinovou montaz Mera 39 F
keramicky dřez pro rovinovou montáž Mera 39 F


Praktické důvody ale nejsou to jediné, proč si do kuchyně zvolit keramiku. Keramika je příjemná na dotyk a má pro mnoho z nás nejblíže k přírodnímu materiálu. Glazura může být v různých barvách a pokud jde o bílou barvu, tak právě třeba na rozdíl od dřezů z plastových kompozitů (granitů) lze jen o keramice říci, že je opravdu bílá a bílá také vydrží. Keramický dřez je v kuchyni vidět. Upoutá na první pohled a sestavě linky přidá nevšední vzhled.
keramicky drez montovany pod vyrez v desce Mera 60 U
keramický dřez
Mera 60 U montovaný pod výřez v desce

Specializujeme se pouze na kvalitní dřezy z keramiky. Nejširší nabídku najdete na www.keramickedrezy.com, nebo si vyžádejte zaslání tištěného katalogu s cenami. K dispozici jsou keramické dřezy uzpůsobené pro všechny běžné způsoby montáže, do všech druhů pracovních desek.

drez ve stylu Provence – Waterside 600 C
dřez ve stylu Provence – Waterside 600 C

styl Provence – keramicky drez Centra 90
styl Provence – keramický dřez Centra 90

Kontakt:
Systemceram CZ
777 601 581
novak@systemceram.cz
www.keramickedrezy.com
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze