Úvod

Kuchyně bez starostí: Desetiletý servis

Když si pořizujeme novou kuchyni, už se nemůžeme dočkat, až v ní začneme vařit. Jenže v mnoha případech na sebe drobné, ale i větší nedostatky nenechají dlouho čekat. Pokud si chcete ušetřit starosti, můžete udělat dvě věci: Pořídit si kompletní kuchyni od jednoho kvalitního dodavatele. A využít nabídky desetiletého servisu.


Kompletní dodávka se vyplatí
Pokud se rozhodnete pro kompletní dodávku kuchyně od jednoho dodavatele, ušetříte si do budoucna spoustu starostí. Mezi firmy, které svým zákazníkům poskytují kompletní servis v oblasti realizace kuchyní, patří Interiéry Voráč. Tedy od vstupní konzultace, přes návrh, výběr a výrobu nábytku, dodávku spotřebičů, až po finální montáž. V případě kuchyní platí dvojnásob, že kompletní dodávka se vždy vyplatí. Její výhody oceníte především v průběhu užívání kuchyně, kdy se mohou projevit některé nedostatky. Pokud jde o záruky a vyřizování reklamací, vše je mnohem snadnější.

Ochotný rádce a pomocník
Interiéry Voráč svým zákazníkům nabízí ještě jednu službu navíc, kterou žádný jiný dodavatel neposkytuje. Jedná se o desetiletý servis. Jak tato služba v praxi funguje? Následná péče o zákazníka začíná servisní prohlídkou, kterou si objednáte, jakmile si kuchyně takzvaně sedne. Tedy poté, co zatížíte police nádobím, a začněte kuchyni každodenně používat. Prohlídku si objednáte cca po 3 měsících užívání e-mailem. Na tuto prohlídku pak máte nárok každý rok.

 

Roční servisní prohlídky zdarma
Bezplatné servisní prohlídky se vztahují na důkladnou prohlídku nábytku a spotřebičů, seřízení všech pohyblivých dílů, jako jsou šuplíky, kování a pojezdy, stejně jako na bezplatnou výměnu vadných částí.

První pomoc na telefonu a další výhody

Důležitou součástí servisu je bezplatná linka při řešení potíží se spotřebiči. Pokud se problém nepodaří odstranit, firma zajistí opravu přístroje v autorizovaném servisu. V tomto případě každá hospodyňka nejvíce ocení, že po dobu opravy budete mít k dispozici náhradní spotřebič, například mikrovlnnou troubu, anebo varnou desku. Kromě toho Vám technik předvede speciální čisticí prostředky na trouby, dřezy a další vybavení kuchyně.

 

Kvalitní komponenty zárukou spolehlivosti
A aby toho nebylo málo, tak si za zvýhodněnou cenu můžete nakoupit do Vaší kuchyně vybavení a doplňky. Největší oblibě se těší systém Orgaline do zásuvek Blum. Právě díky pantům, posuvným systémům a dalším produktům firmy Blum používaných k výrobě kuchyní si může Kuchyně Voráč dovolit poskytnout svým zákazníkům desetiletý servis.

Maximální servis při realizaci kuchyně

Moderní kuchyně si zaslouží maximální servis. Dopřejte jí ho ještě předtím, než spatří světlo tohoto světa. Naplánujte si svou novou kuchyni s Interiéry Voráč. Pro více informací klikněte na www.vorac.cz. A nezapomeňte, po deseti letech samozřejmě péče o zákazníka nekončí. Přejeme Vám hodně radosti z Vaší nové kuchyně a ať Vám vydrží co nejdéle.

www.vorac.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze