Úvod

Masážní křesla dokážou neuvěřitelné věci, přesvědčte se sami

Máte ztuhlou krční páteř? Bolí Vás v kříži? Hlava, nohy, celá záda nebo celý člověk? Anebo jste duševně unavení? Pak to chce účinný relax. Existuje několik možností, nejpohodlnější řešení přinášejí moderní masážní křesla vybavená funkcemi, které jsme si ještě nedávno nedokázali ani představit.


Masáže nám dělají dobře
Práce s počítačem, řízení automobilu, dlouhé sezení, podání náročného fyzického výkonu, ale i změny počasí, všechny tyto faktory často způsobují, že si připadáme jako rozlámaní. Na relaxaci a uvolnění těla je dobré plavání, sauna a hlavně masáže. Jenže kdo z nás na ně chodí? Když skončí naše každodenní pracovní i nepracovní povinnosti, jsme rádi, že jsme doma, a nikam se nám už nechce, přestože víme, že by nám masáž udělala dobře. Člověk se natáhne doma na pohovku nebo se zaboří do křesla a říká si, že by nebylo špatné, mít doma privátního maséra, který nás dá dohromady, kdykoli to bude třeba, anebo nás jen tak namasíruje, protože je to jednoduše příjemné. Ostatně v některých kulturách je celkem běžné, že velmi zámožní lidé mají soukromého maséra nebo spíše masérku. V naší kultuře se ale raději vraťme zpět k tomu křeslu či pohovce. Ani zde není nic ztraceno. Proč vlastně není náš oblíbený nábytek masážní?

Masážní křeslo uDivine

Co dokážou křesla

Jednoduše protože jsme si ho ještě nekoupili. A přitom masážní křesla si dnes můžeme objednat pěkně z pohodlí svého domova. V historii masážních křesel se však nezměnil pouze komfort nákupu, ale také to, co dokážou. Kupříkladu takové kybernetické masáží křeslo uDivine, které je naprostou technologickou špičkou v oblasti masáže chodidel, kotníků a lýtek, dopřeje nohám a celému tělu nepopsatelně úžasnou masáž. Díky unikátní 3D technologii navíc navozuje dojem, jako by člověka masíroval živý masér z masa a kostí.

Masážní křeslo uDivine App s ovládáním nové generace

Více smyslový relax pro náročné

Nároční milovníci technických vychytávek mnohem více ocení up-gradovaný model v podobě křesla uDivine App s ovládáním nové generace, které spolupracuje s Apple iPod touch®, iPhone® a iPad®. Profesionálně vytvořené masážní programy Human-3D od japonského experta Sato Tsuyoshi Vzduchové lůžko (na bázi perličkové masáže) a Bederní péče Vás nadchnou. Navíc soubor nejvíce osvěžujících relaxačních programů umožňuje propojení více smyslové masáže celého těla s on-line, audio a video zábavou. Díky němu si můžete dopřát potěšení několika smyslů zároveň. A Váš zrak potěší elegantní tvar křesla v kombinaci s příjemným pískovým či mocca odstínem.

Módní sofa proti únavě
Relaxační masáž si můžete užívat, také když se uvelebíte na pohovce uSoffa Runway. Tato inovativní masážní pohovka Vás bude hýčkat od hlavy až k patě, a zároveň esteticky obohatí Váš interiér. Vybrat si můžete z několika krásných barev. Na jarní únavu údajně nejlépe zabírá jarní žlutá, na letní únavu letní červená a na podzimní hnědá. Že Vám ve výčtu chybí zimní varianta? Energii do života Vám dodá i novinka – smetanová masážní sofa uAngel, která, jak napovídá název, nabízí nebeskou masáž.

Masážní pohovka uSoffa Runway

Nemáte doma pro nový nábytek místo? Anebo hledáte pomocníka, se kterým si příjemně odpočinete také v kanceláři nebo na cestách? Nalistujte stránky specializovaného obchodu www.osim.cz, kde kromě moderních masážních křesel najdete i další masážní pomůcky. Proč se cítit unaveně a ztuhle, když můžete být v pohodě?
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze