Úvod

LED osvětlení se vyplatí, a navíc máte na výběr!

Pokud zvažujete výměnu stávajících zdrojů světla za nové, úspornější, ve vašem zorném poli by rozhodně měla zůstat nejrůznější LED osvětlení. Takovou šetrnost, kvalitu i pestrý výběr byste totiž jinde hledali jen velmi těžko.


LED osvětlení patří v posledních letech k nejvyhledávanějším variantám svícení jak v domácnostech, tak v komerčních prostorách. A nejen tam. O úspornosti tohoto osvětlení svědčí i fakt, že v nedávné době začaly být používány LED žárovky i na Pražském hradě. Kromě vysoké úspory energií, a tedy i šetření nemalých finančních částek, Vás navíc možná překvapí i variabilita jednotlivých druhů. A právě na tu se zaměříme v tomto článku.

LED osvětlení – kvalita, šetrnost i kvantita
V oblasti s LED osvětlením máte skutečně z čeho vybírat, přičemž jednotlivá světla lze samozřejmě použít různě. Pojďme si tedy alespoň v krátkosti představit tyto zdroje světla.

LED žárovky: hodí se jak do interiéru, tak na balkóny či terasy, přičemž je lze použít k dlouhodobému i ke krátkodobému svícení. Sama nabídka LED žárovek je aktuálně velice pestrá, takže si můžete snadno pořídit přesně ty, které se budou hodit právě do vašich podmínek. Přehled LED žárovek naleznete např. v nabídce e-shopu Tipa.eu.

LED zarovka

• LED pásky: velmi odolné, trvanlivé a s nízkou spotřebou elektrické energie – to jsou LED pásky. Ty se perfektně hodí k osvětlení kontur ploch anebo nad kuchyňskou linku. U LED pásků je opět možnost využití na zahradě, případně na exteriéru domu.

LED trubice: podobné vlastnosti a možnost využití jako u předchozí varianty. S LED trubicemi tedy rovněž dosáhnete spolehlivého a šetrného osvětlení, které Vám ušetří spoustu peněz.

další LED osvětlení a svítidla: existují i jiná využití. Zajímavou variantu přitom nepochybně představují solární LED světla, která se přes den nabíjejí bez nutnosti připojení ke zdroji elektrické energie a v noci pak svítí samy. Uplatnění tak naleznou zejména na zahradách.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze