Úvod

Letní dekorace vnesou do vašeho bydlení svěží vánek

Konečně, léto přichází! Také jste se již nemohli dočkat? Ačkoli první horké dny máme za sebou, v létě je to přeci jen o něčem jiném. Dny jsou delší, noci teplejší, většinu času trávíme venku na zahradě, grilujeme, koupeme se v bazénu nebo chytáme trochu té barvy na sluníčku. Léto je jednoznačně nejkrásnější a nejoblíbenější roční období, a my víme, jak si ho můžete ještě více zpříjemnit!


Dekorace ozdobí dům i zahrádku
Pokud chceme našemu bydlení nebo zahradě dodat šmrnc, něčím je oživit či trochu pozměnit, sáhneme po dekoracích. Ty jsou vděčné a najdou uplatnění opravdu kdekoli. Čas od času každý z nás dospěje k názoru, že to chce změnu, byť maličkou. Najednou zatoužíme po svěžím vánku, který se prožene domovem a ten rázem bude působit úplně jinak. I to sebelepší zařízení vybírané s láskou časem omrzí, začne působit nudně, omšele a okoukaně.

Keramicke sovy keramika Andreas

Máte i vy ten zvláštní pocit, že je něco špatně? Procházíte se po domácnosti či zahrádce a přemýšlíte, co způsobuje onen pocit, že vám něco chybí? Možná tu bude originální a vkusná dekorace, se kterou by interiér či exteriér rázem vypadal úplně jinak. Zkuste se nad tím zamyslet…

Zahrada, která polaská na pohled i na duši
Panující letní počasí nám umožňuje trávit čím dál více času na zahrádkách, kam utíkáme za relaxací, odpočinkem, s poutavým příběhem v knize, nebo se obklopujeme rodinou či přáteli. Ani večery již nejsou tak studené, abychom se před nimi museli schovávat za dveřmi vyhřátého domova. Proč si tedy čas strávený na čerstvém vzduchu nezpříjemnit a neoživit zahrádku či terasu novou dekorací? Posezení na zahradě tak rázem získá úplně jiný nádech a polaská vás nejen na pohled, ale i na duši. I malá drobnost dokáže divy - stačí si jen vybrat!

Keramicky motyl keramika Andreas

Na záhonek i na dveře
Pokud je řeč o dekoracích, určitě oceníte, že si s nimi na vaší zahradě můžete vyhrát. Fantazii se meze nekladou, ba naopak je na místě popustit uzdu kreativitě a pořádně se vyřádit. Víte, co by určitě slušelo i vaší zahrádce? Keramičtí motýli! Mají různorodé barvy i velikosti a hravě se tak stanou ozdobou vašeho záhonku s květinami, ale i v květináči.

Keramicky motyl keramika Andreas

Motýlka s cedulkou si můžete pověsit na dveře i na okraj altánu. Uvidíte, že díky nim vaše zahrada okamžitě ožije!

Keramicka cedulka keramika Andreas

Doma je doma
I když v létě trávíme velkou část dne venku, stejně se pokaždé vracíme domů. Nikde tedy není psáno, že si letní dekorací nemůžete ozdobit i bydlení a vnést tak do interiéru svěží letní vánek. Decentní keramický ptáček tak i u vás doma najde své čestné místo.

Keramicky ptacek keramika Andreas

Vybírat můžete z vícero variant, jistě tak mezi nimi najdete to pravé a vyberete pro svou domácnost dekoraci, díky které rázem získá letní šmrnc.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze