Úvod

Luxusní bytový textil k modernímu bydlení patří

Pokud alespoň z povzdálí sledujete trendy v oblasti bydlení, nemohlo Vám ujít, že jedním z hlavních se stal důraz na luxus. Funkce ubrusů se neomezuje na pouhou ochranu nábytku, nechceme spát v povlečení, které není krásné a příjemné na dotek, ani svou pokožku drhnout hrubými ručníky.


Luxus ve spojení s vodou
Protože den začíná v koupelně, pojďme začít právě touto místností a zpříjemnit si chvíle strávené v ní pěkně sladěným kompletem ručníků a osušek. Krásné barvy potěší naše oči, kdykoli do koupelny vstoupíme, zatímco jejich jemnost pohladí naši kůži, která bude díky vynikající savosti suchá během vteřiny. Větší jemnost a lepší savost je dána špičkovou technologií na mokrou úpravu froté. Froté ručníky a osušky Grand Motýlek navíc svým novým desénem podtrhují luxusní vzhled kolekce TRENDY 2014. A nezapomeňte doladit vzhled své koupelny přírodně barevnou předložkou.

luxusni rucniky a osusky Grand

Župany pro chvíle pohody
Pokud nikam nespěcháte, vklouzněte do prowellového župánku a užijte si chvilku volna. Župany z tohoto unikátního materiálu (kombinace bavlny a polyesteru) jsou nejen příjemně hřejivé, ale také výborně savé. Jestliže si je přibalíte s sebou na dovolenou, rovněž oceníte rychlé schnutí a malou objemnost - nezaberou ve Vašich zavazadlech příliš místa, i když je zabalíte pro celou rodinu.

zupany - osusky PROWELL

Labužník u stolu
A nyní se přesuňme ke stolu. Protože jíme také očima, prožitek z našeho stolování umocňuje styl, jakým je prostřeno. Pěkný ubrus by proto neměl na našem stole chybět. V doprovodu dalších textilních doplňků, jako jsou ubrousky a prostírání, se stylovou dekorací v podobě živých květin, vznikne zákoutí pro opravdové labužníky. Ubrus je ale základ. Vyberte si ten nejkrásnější.

luxusni damaskovy ubrus Carlo

Povlečení nejvyšší kvality
Také v ložnici si zasloužíme vybavení nejvyšší kvality. Bavlněné povlečení je příjemné na dotyk a snadno se udržuje. Pokud ovšem zvolíte damaškové povlečení, Vaše ložnice se bude moci pyšnit vysoce elegantním vzhledem s nádechem luxusu. Záleží na Vás, zda dáte přednost decentním vzorům na jednobarevném podkladě, anebo povlečení s módním potiskem. Změnu pokojíčku a velkou radost za pár korun ocení také Vaše děti, které se budou těšit do svých postýlek s novým povlečením s dětskými tisky.

moderni povleceni GEON

Zpříjemněte si život
Zpříjemněte si život a zkrášlete své bydlení bytovým textilem podle nejnovějších trendů také Vy. Vše pro Vaši kuchyni, koupelnu i ložnici nakoupíte z pohodlí svého domova na www.papillons.cz nebo www.bytovy-textil-veba.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze