Úvod

Luxusní saunová kabina Mayo

Smyslem naši práce je přinášet zákazníkům ten nejkrásnější zážitek. Umožnit jim svobodu relaxace v prostoru vytvořeném jen pro ně. Zbavovat je stresu a napětí z jejich každodenního pracovního vytížení. Proto naše kabiny nevyrábíme, ale tvoříme.


Saunové kabiny Dyntar Mayo byly vytvářené se záměrem přinést soulad a souznění člověka s prostorem, který jej obklopuje. Designérka Jana Černá vytvořila prostor, kde uživatel doslova splývá se saunou samotnou. Nechává své myšlenky ukolébat v náruči přizpůsobené křivkám jeho těla. Křivkám, které v jemně gradujícím rytmu horizontálních linií vystupují z vnějšího pláště a znovu se poklidně navracejí. Dyntar Mayo jsou místem, kde jsou lidé tváří v tvář opravdu spolu. Jsou útočištěm před rychlým tempem doby.

interier sauny mayo

Hrany pláště jsou zaoblené proto, aby prostor útulně plynul, stejně jako myšlenky a snění. Dyntar Mayo se stávají nedílnou rovnocennou součástí každého interiéru. A přeneseně i každodenního života lidí.

Originální sauny Dyntar Mayo se vymykají zažitým vertikálním liniím. Díky našemu individuálnímu přístupu ke každé zakázce máte možnost zvolit si barevné řešení povrchu a docílit tak snadného sladění s vaším interiérem.
luxusni saunova kabina mayo

Adekvátní ergonomie je u saunování především ze zdravotního hlediska velmi důležitá. Jedině v takto navržené sauně můžeme dosáhnout rovnoměrného prohřátí celého těla.

„Za každou tvořivou prací stojí myšlenka, která je pilířem celého návrhu. Její jedinečnost pak odráží osobitost konečného výsledku.“
logo Dyntar
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze