Úvod

Máme pro Vás inspiraci do moderní předsíně!

Jak elegantně zařídit předsíň? Pár inspirativních nápadů pro Vás máme právě v tomto článku.


Prostor a design 
Předsíň je vstupní brána, která odděluje venkovní svět od našeho soukromí. Při návratu domů by nás měla příjemně uvítat, při odchodu zase poskytnout dostatek prostoru k tomu, abychom se mohli rychle a pohodlně vypravit vstříc pracovním či školním povinnostem nebo volnočasovým aktivitám. 
Trendem jsou vzdušné prostorné předsíně, kde se může zároveň pohybovat několik osob, s pěkným spíše minimalisticky pojatým designem s kouskem osobitosti. 
Ovšem paradoxem je, že mezi nejčastější nedostatky předsíní patří právě to, že nejsou příliš prostorově velkorysé, stejně jako fakt, je po estetické stránce až nehorázně zanedbáváme. 
První z nedostatků lze do jisté míry eliminovat využitím chytrých optických triků. Jedná se především o světlou výmalbu (případně tapety, či obklady laděné v optimistických odstínech) a zrcadla. Zrcadlo by nemělo v žádné předsíni chybět. Mimo jiné proto, abychom se před ním mohli v poslední minutě před opuštěním domu upravit.
Neméně důležité je vyřešit otázku skladovacích prostor. Velmi elegantní řešení zde představuje velká vestavěná skříň (jejíž provedení doporučujeme zhotovit na míru, abyste maximálně využili prostor) s posuvnými dveřmi, které se zasouvají do stran, při otvírání Vás tak neochuzují o cenné místo.



Vítejte doma 

Zatímco praktická stránka věci je spjata spíše s opuštěním domu, ta estetická se naopak týká spíše příchodu domů, kde by nás i naše návštěvy mělo čekat příjemné uvítání
Předsíním sluší, když jsou vybaveny nábytkem v jednotném stylu, ideálně tedy soupravou předsíňového nábytku. Stěna a skříň by měly spolu vzájemně ladit. 
Neméně důležitá je podlaha. Předsíň si zaslouží hezkou podlahu, ovšem z materiálu, který je odolný a ne příliš náročný na údržbu, například velkoformátová dlažba. 
Bytová dekorace představuje třešničku na dortu, která dodává interiéru na osobitosti. Prostředí každé moderní předsíně příjemně zútulní stylový obrázek na stěně a vkusná rohožka.



Tip: Svou předsíň můžete ozvláštnit židlí či zajímavým designem nebo kobercem. Do těchto prostor doporučujeme volit koberce s rozumnou pořizovací cenou.


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze