Úvod

Spotřebiče, které zharmonizují interiér Vaší kuchyně

Doba, kdy spotřebiče, přezdívané též bílý nábytek, kazily vzhled našeho interiéru, je sice poměrně nedávná, ale jistě překonaná. Dnes existují takové spotřebiče, které dokážou obohatit vzhled Vašeho interiéru a proměnit také běžné domácí práce v nevšední zážitek.



Promyšlená řešení – záruka komfortu

Nejen praktičtí milovníci moderního designu, ale především majitelé menších kuchyní, ocení promyšlená řešení, která jim zaručí vysoký komfort při všech činnostech jejich spokojeného kuchyňského života. Kompaktní spotřebiče Baumatic o výšce 46 cm jsou vzorovou ukázkou koncepce promyšlené do posledního detailu. Vestavné pečicí i mikrovlnné trouby, vestavné myčky nádobí, ale také automatický vestavný kávovar, kompaktní šokový zmrazovač a ochlazovač, anebo ohřívací zásuvky, to je sehraný tým spotřebičů, se kterým je radost spolupracovat.

           

Designové lahůdky mezi spotřebiči

Designovou lahůdku představují spotřebiče OMBRA s hladkým černým sklem a nerezovým (případně červeným, bílým nebo černým) rámečkem, které se kromě jedinečného vzhledu mohou pochlubit nadstandardními funkcemi, jako je například bezdotykové ovládání dvířek a teleskopické výsuvy. Novinka multifunkční trouba OMBRA1 má již ve své základní výbavě speciální sondu na maso, pizza kámen a skleněný plech. Za zmínku rovněž stojí varné desky OMBRA vybavené časovačem, bezpečnostním zámkem a dalšími funkcemi, které jsou zárukou pohodlného vaření i bezpečnosti v kuchyni, zejména pokud máte děti. Záleží na Vás, zda dáte přednost indukční anebo plynové variantě.

                           

Inspirace pro Vaši kuchyni

Vybavte svou domácnost spotřebiči, které zharmonizují interiér Vaší kuchyně a zahrnou Vás neobyčejně vysokým komfortem užívání. Pro více inspirace, jak povýšit přípravu pokrmů a vše kolem ní na umělecký zážitek, navštivte www.baumatic.cz.

www.baumatic.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze