Úvod

Novinka roku 2016 – saunový regulátor DIDI

Společnost DYNTAR v letošním roce vyvinula a začala vyrábět v pořadí již třetí generaci vlastních saunových regulátorů teploty. Digitální dotykový regulátor DIDI bude představen v rámci letošního veletrhu ForArch.


Tento regulátor je inovativní především svým designem a použitým materiálem ovládacího modulu. Jedná se o speciální materiál, který přesně reaguje na Vaše dotyky.

saunovy regulator DIDI

Pro bezpečný provoz Vaší sauny disponuje saunový regulátor DIDI dvoustupňovou ochranou proti přehřátí sauny. Díky unikátnímu snímání vnitřní teploty dokáže systém snížit spotřebu energie až o 30 %. Saunový regulátor DIDI je vybaven třímístným displejem a dotykovými kapacitními tlačítky, kterými zapínáte saunu, světlo a nastavujete požadovanou teplotu. Nastavená hodnota požadované teploty se automaticky ukládá do paměti a saunový regulátor DIDI si ji pamatuje i po vypnutí.

sauna DYNTAR

Saunový regulátor DIDI je určen pro ovládání saunových topidel do výkonu 9kW a je uzpůsoben k montáži zapuštěním do venkovní stěny sauny, regulátor umožňuje nastavení teplot v rozmezí 30-110°C. Regulátor DIDI je určen pro privátní i komerční sauny. Pro ovládání topidel o větším výkonu je nutné přikoupit silový D-modul. Saunový regulátor DIDI je rozdělen na ovládací a silovou část, které jsou mezi sebou propojeny speciálním datovým kabelem. Od silové části může být ovládací panel vzdálen až 25 m. Regulátor umožňuje dálkové spínání, a to pomocí speciálních modulů.

sauny DYNTAR - 25 let
logo DYNTAR
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze