Úvod

Nábytek s patinou pro kouzelný domov

Zamilovali jste se do romantického stylu bydlení a rádi byste si své hnízdečko zařídili co nejútulněji? Nábytek s patinou dodá Vašemu domovu neobyčejné kouzlo.


Pohoda francouzského venkova
Bílý rustikální nábytek s patinou evokující nekonečnou pohodu francouzského venkova je snem mnoha romanticky založených lidí toužících po útulném domově plném harmonie. Bílá povrchová úprava nábytku s patinou stáří se dodává nábytku převážně ručně a činí proto z každého kousku jedinečný originál. Ručně opracované starožitné efekty, kování, úchyty a další doplňky dotvoří výjimečný vzhled nábytku. Pohodu francouzského venkova umocníte obohacením interiéru o textilní doplňky, keramiku a dekoraci s motivy levandule a růží.

nábytek s patinou
Jihoamerická inspirace z Mexika
Není to však jen prostředí francouzského venkova v oblasti Provence, kde hledají tvůrci nábytku s bílou patinou svou inspiraci, ale také země Latinské Ameriky, především Mexiko. Bílá v kombinaci s odstínem přírodního dřeva patří mezi nejvyhledávanější nábytkové řady vůbec, ať už se jedná o jídelní sety a další vybavení kuchyně, anebo nábytek do ložnice. Pokud jste se zařízením svého interiéru spokojeni, můžete si ho pouze zpestřit přidáním jednoho nábytkového kousku s patinou, například truhly nebo stolku.


truhla s patinou

skříň s patinou

Foto: Sob Nábytek
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze