Úvod

Najděte si schodiště pro vaše bydlení

Hledáte vhodné schodiště pro váš byt či dům? Sbíráte na trhu inspiraci a rádi byste se v nabídce lépe orientovali? Podívejte se na komplexní nabídku firmy SWN Moravia a v 3D galerii si vyberte model schodiště odpovídající vašim představám, designu bytu i jeho rozměrům.


Mezi produkty firmy SWN Moravia naleznete schodiště dřevěná, kombinovaná nebo kovová a vybrat lze i zábradlí, dřevěné nášlapy schodů i obklady betonového schodiště. Dřevěná schodiště jsou vyrobená z kvalitního dřeva, převážně z masivu, a jejich konstrukce je pevná a skutečně odolná. V sortimentu vás jistě zaujme schodiště Nevada, Premium, Style, Klasic nebo Exklusiv. Ať zvolíte jakýkoli typ, buďte si jistí, že model bude originální, unikátní a stane se příjemnou dominantou vašeho pokoje.

Schodiště SWN Moravia

Moderní trend přináší kombinovaná schodiště. Originálně řešená dotváří stylové bydlení, které vnese do vaší domácnosti osobitý styl. Schodiště je vyrobeno ze dřeva a zábradlí vyplněno bezpečnostním sklem nebo ho doprovází kovové zábradlí. Kombinovaná schodiště charakterizuje netradiční design, stabilita a možnost úprav a změn v případě typu zábradlí a madel. Vzdušnou variantu interiérového schodiště tvoří kovové schodiště. Hodí se i do exteriéru a je ideální pro propojení poschodí rodinných domů.

Na internetových stránkách firmy SWN Moravia www.swn-schody.cz si vybere jak běžný spotřebitel, tak skutečně náročný zákazník, který hledá zajímavé a jedinečné řešení pro jeho bydlení. Naleznete zde moderně pojaté schodiště i tradiční klasické typy vhodné do volného prostoru, ateliérového bydlení i úzkých prostorů. Najděte si tedy schodiště dle vašeho gusta a vytvořte zajímavý interiér vhodný pro váš byt či dům.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze