Úvod

Papírový nábytek a hračky Krooom jsou novinkou na trhu

Také se radíte s Ježíškem, co letos nadělit dětem pod stromeček? Přinášíme Vám trochu předvánoční inspirace. Dětské hračky a nábytek z netradičního materiálu udělají dětem radost a zútulní jejich pokojíček.


Zaostřeno na maličkosti
Sbírání a shromažďování maličkostí, jako jsou figurky, obrázky, kamínky, děti milují. Když pod stromečkem najdou sadu dvou krabic s pohádkovým motivem, budou mít kam ukládat své poklady. Tyto krásné dětské doplňky navíc vkusně doplní interiér dětského pokoje. Především chlapečky pak nadchne obrázková krabice na hračky s kolečky, která poslouží jako úložný prostor a hračka v jednom.

  

Zázemí pro malého školáka i předškoláka
Když se blíží nástup do školy, děti potřebují vytvořit příjemné zázemí, kde se jim budou dobře psát úkoly. Dětské police, koše, šanony, dětský nástěnný a mazací kalendář a další dětské potřeby s obrázkovými motivy jsou k vybudování koutku pro malé školáky jako stvořené.

Tip Nábytku-Nej.cz: Pokojíčku to bude nejvíce slušet, když pořídíte celou sadu v jednotném designu. Předškoláci si zde prozatím mohou kreslit anebo něco hezkého vyrábět. Předškoláci i školáci ocení, když budou mít pěknou dětskou knihovnu se šuplíky.

 

Dětský domeček udělá radost
Dětský domeček patří mezi nejvděčnější hračky, se kterými si děti opravdu vyhrají. Zatímco holčičce udělá radost domeček pro panenky, chlapečka nadchne požární zbrojnice. K domečku můžete dětem pořídit farmu se zvířátky.

 

Krásné a ekologické
Všechny dětské doplňky i dětský nábytek izraelské společnosti Krooom jsou vyrobeny z recyklovaného papíru. Jejich nákupem nejenže potěšíte své děti, ale také přispějete k záchraně obnovy přírodních zdrojů naší planety. Najdete je na www.nabytek-nej.cz/detske-potreby.

                       

Vyberte si, co pokojíček ráčí
V internetovém obchodě www.nabytek-nej.cz vedle dětských potřeb Krooom najdete bohatou nabídku dětského nábytku, jako jsou židličky, postýlky, ohrádky a mnoho dalšího. V nabídce nechybí ani praktické doplňky. Pokud například Vaše dítko odrůstá dětské postýlce, zábrana na postel se Vám může hodit. Stejně jako dětské povlečení se zajímavými motivy, jako je Víla, anebo Fotbal. Že potřebujete kompletně zařídit dětský pokojíček? Vyberte si, co potřebujete.

www.nabytek-nej.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze