Úvod

Nakupujte kotouče a další nářadí z pohodlí domova

V době letních prázdnin je ideální čas k tomu, abychom se pustili do drobných oprav či rekonstrukce našeho domu, chaty, případně do stavby nebo opravy vybraných prvků zahradní architektury. Řezné, brusné a diamantové kotouče patří mezi nářadí, bez kterého se neobejdeme.


Nepostradatelní pomocníci
Kotouče patří mezi nepostradatelné pomocníky při provádění každé rekonstrukce naší nemovitosti. Toto ruční nářadí samozřejmě oceníme při celé řadě oprav a dalších prací na domě či zahradě. Kotouče členíme do několika skupin, a to podle materiálu a charakteru vykonávané práce.

Brusné, řezné a diamantové kotouče

Brusné kotouče
se používají pro broušení svárů, odhrotování a hrubé broušení odlitků. Kotouče Rottluff na kov, nerez, hliník či beton lze použít do každé úhlové brusky. K řezání stavebních druhů ocelí, ocelových i nerezových slouží řezné kotouče, určené buď pro úhlové brusky, anebo pro stacionární pily. (Řezný kotouč je kotouč do tloušťky 4 mm.) Diamantové kotouče se používají na beton, dlaždice či žulu do úhlových brusek od 115 mm až po 230 mm. E-shop www.cbn.cz má v nabídce diamantové kotouče 300 - 450 mm na řezání betonu, žuly či asfaltu za naprosto bezkonkurenční ceny.
 

Kotouče a ostatní nářadí z pohodlí Vašeho domova

Nakupujte brusné, diamantové či řezné kotouče všech průměrů a šířek, ale také ostatní ruční nářadí, z pohodlí Vašeho domova, a to prostřednictvím internetového obchodu www.cbn.cz, kde Vám v případě potřeby ochotně poradí s výběrem. Šetřete svůj čas i peníze. Přejeme Vám příjemný nákup a hlavně, ať se Vám dílo podaří.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze