Úvod

Nejen dekory dělají dvířka

Nábytková dvířka Trachea jsou známá neustále se rozšiřující paletou krásných a zajímavých dekorů. Nejsou to však jen dekory, co dělá dvířka dvířky. Jejich design dotvářejí například úchytky. Také svůj sortiment úchytek Trachea stále rozšiřuje. Vyberte so takové, které spolu s dekorem dvířek elegantně sjednotí vzhled Vašeho interiéru.


Úchytkové tvary pro krásný interiér
Úchytky dotvářejí vzhled dvířek, zásuvek, panelů a dalších dekorativních ploch. Pokud se Vám podaří sladit tyto malé velké detaily s designem dvířek, Vaše kuchyně, koupelna, anebo jiná část interiéru bude působit velice stylovým dojmem. Společnost Trachea, jejíž dekory dvířek patří mezi nejoblíbenější na trhu, představila nejen novou paletu krásných dekorů, ale i doplňujícího sortimentu – úchytek. Nové úchytkové tvary nás zaujaly svým moderním designem, stejně jako komfortním používáním.



Dvířka s úchytkovými tvary frézování
Úchytky řady U zapuštěné do otvorů předem vyfrézovaných dvířek vyrobené z kvalitního broušeného nerezu jsou vybaveny sofistikovaným otvíracím mechanismem (stisknutím spodní části úchytky se z horní vyklopí úchopové madlo, které se automaticky sklopí poté, co jej přestaneme držet) a dokonale tak splňují i náročné požadavky na funkčnost.



Vyberte si rozměr
Nová řada U nabízí úchytky v několika rozměrech. Největší z úchytkových tvarů, U1 s vnějšími rozměry 152x87mm, je určený pro moderní velkokapacitní kontejnerové zásuvky. Nejmenší, U3 (74x74mm) pro dlouhé zásuvky. Univerzální velikost úchytky U2 (112x87mm) přináší možnost vícestranného využití, používá se jak na dvířka, tak na velkokapacitní zásuvky.



Další variace pro Vaše dvířka

Masivní kovová úchytka E5K nemá pevně daný rozměr, a proto se může plně přizpůsobit velikosti Vašich dvířek či zásuvek. Pevně dané je pouze odsazení od bočních stran. Další variaci pro Vaše dvířka představuje černá nerezová úchytka E21, která dodá interiéru neobyčejně elegantní vzhled. Univerzální černé úchytky lze kombinovat se všemi barevnými odstíny dvířek. Velké oblibě se těší kontrastní použití - například v kombinaci s bílou plochou dvířek.



Tvar frézování inspirovaný neklidnou vodní hladinou
A ještě se na chvilku zastavme u tvaru frézování dvířek, kde je letošní novinkou dekorativní panel inspirovaný neklidnou vodní hladinou. Dvířka s označením tvaru D7 se dají libovolně kombinovat s panely P7 v nábytkových sestavách. Dekorativní panely můžete vložit nejen mezi spodní a horní řadu skříněk kuchyňské linky, ale také je použít jako pohledovou stěnu ostrůvku, anebo podklad pod zrcadlo v koupelně. Každý ze sedmi dekorativních panelů je doplněn dvířky zdobenými stejným motivem frézování. Možnosti použití dekorativních panelů rozšiřují i jejich velkorysé rozměry: až 2500 x 1200 mm.



Všechny letošní novinky ze světa nábytkových dvířek si můžete prohlédnout na stránkách www.trachea.cz. Více podrobností také na www.trachea.cz/cz/katalogy.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze