Úvod

Ovládejte svůj domov intuitivně

Řídíte se při jednání s ostatními lidmi svou intuicí? Ovládejte intuitivně také svou domácnost. Systém pro inteligentní bydlení není pouhá hračka pro muže milující technické lahůdky, ale především užitečný nástroj, který dokáže zpříjemnit bydlení celé rodině. Komfort, úspora a ochrana, to jsou jeho hlavní přínosy.


Bydlení v chytrém domě

Automatické systémy určené k ovládání domácnosti známe nejčastěji jen z magazínů o moderním bydlení. Většina z nás považuje chytrý domov a jeho prvky za skvělou zábavu pro technicky založené muže, která však představuje zbytečný luxus. Také Vám připadá představa, že ovládáte svůj domov na dálku třeba prostřednictvím SMS, jako science fiction? A jste přesvědčeni o tom, že v praktickém životě dostatečně neoceníte jeho výhody? Nenechte se mýlit. Bydlení v chytrém domě má spoustu výhod, které ocení všichni členové domácnosti. Inteligentní elektroinstalace Fibaro, která na rozdíl od ostatních systémů nabízí plnohodnotné aplikace pro mobilní telefony a tablety (uživatelské rozhraní na iPhone, Andorid nebo ipad), patří mezi špičku.


Více bezpečí a nižší výdaje

Kromě intuitivního ovládání domova Vám totiž jejich aplikace umožní zprostředkování informací o tom, že se v době Vaší nepřítomnosti doma něco děje. Ať už se jedná o poruchu elektrospotřebiče, nežádoucí únik vody, o pokus o vloupání do Vašeho obydlí, anebo jinou situaci, vždy je dobré o ní včas vědět.
Co si dále majitelé těchto systémů pochvalují, to je možnost simulace přítomnosti v době, kdy jsou na dovolené, což odrazuje kriminálníky od realizace jejich nekalých úmyslů. Dalším velkým přínosem automatizace domu je úspora energie. Časové programy topení/ chlazení dokážou snížit náklady na provoz domácnosti o desítky procent. Stejně tak se vyplatí, mít přehled o tom, kolik elektřiny jednotlivá zařízení spotřebovávají.


Nejchytřejší zásuvka u Vás doma

Přehled o okamžité spotřebě energie Vám umožní zásuvka Fibaro s měřením spotřeby. Křišťálový RGB LED kruh vás informuje o aktuální zátěži připojené spotřebiče viditelnou změnou své barvy.
Tato zásuvka je vzdáleně ovladatelná a ve spolupráci s jednotkou Home Center 2 Vám dokáže nahlásit případnou poruchu spotřebiče. Pokud dojde k poruše spotřebiče, zásuvka se automaticky odpojí a pošle Vám SMS. Šikovné, že? A to není zdaleka vše. Nejchytřejší zásuvce nelze upřít ani estetické kvality, její design vzhled žádné místnosti rozhodně nezkazí. Páni inženýři při samozřejmě pamatovali také na bezpečnost dětí, ke které přispívá vestavěná krytka.

Pohodové světlo každý den a celý rok

Světelná pohoda je neodmyslitelnou součástí každého domova. Bezdrátový Fibaro RGBW snímač pro čtyřbarevné LED pásky Vám umožní měnit barvu osvětlení jako mávnutím kouzelného proutku a vytvořit si tak doma osvětlení dle momentální nálady a aktuální potřeby. Kanál pro bílé světlo umožňuje do barevného schématu přidat pastelové barvy. LED technologie zajistí, aby Vás tato hra se světlem nestála příliš mnoho energie.


Kde najdete více

Ovládejte svou domácnost intuitivně také Vy. Systém Fibaro zvýší komfort Vašeho bydlení, pomohou Vám snížit výdaje za energie a ochrání Váš domov zvenčí i zevnitř. Více technických detailů a dalších informací najdete na stránkách www.mojefibaro.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze