Úvod

Nejkrásnější manželské postele z masivu

Zařizujete ložnici? Prohlédněte si ty nejkrásnější manželské postele z masivu inspirované nádhernými kouty světa plnými exotiky.


Romanticky pohádkové snění
Vskutku pohádkové sny se Vám budou zdát na nádherné posteli z kombinace dřevěného masivu a kaučukovníku. Tvarované sloupky dodávají posteli romantický nádech. Nás však ještě více zaujalo nádherné čelo postele z ohýbaného kovu. Pokud chcete své zázemí ke spánku dovést k dokonalosti, nezapomeňte na noční stolek a případně i další nábytkové díly ve stejném designu.


Rustikální styl, masivní manželská postel Byzanz.

Inspirace z Jižní Ameriky

Manželské postele v oblíbeném mexickém stylu El Paso sluší ložnicím mnoha tváří. Pokud ovšem toužíte po stylovém interiéru inspirovaném barevnou Jižní Amerikou, nezapomeňte na vkusné doplňky, jako jsou sošky, svícny a další dekorace. Bytelný dřevěný masiv naznačuje, že taková postel Vám vydrží na věky. Měnit budete jen matrace.


Inspirace z Mexica, manželská postel ze série El Paso.

Dokonalá řemeslná práce

A v Mexiku ještě chvilku zůstaneme. Manželská postel Mexico Hacienda nás zaujala nejen svým mistrným řemeslným zpracováním, ale také velkorysým úložným prostorem. Stačí jen zatáhnout za stylové kování. Stejně jako manželská postel ve stylu El Paso se i postel Hacienda pyšní bytelným dřevěným čelem.



Foto: Sobnabytek.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze