Úvod

Nemáte kouzelný koberec?

Koberce jsou jedním z nejvíce flexibilních bytových doplňků. Náš domov je díky nim teplejší a pohodlnější. Už jen ten pocit, když zujeme boty po namáhavém dni a uděláme pár kroků tím běhounem v předsíni. Koberce jsou obecně velmi oblíbené právě díky své variabilitě, mnoho lidí se jim ale straní z důvodů praktických.


Skvrny na koberci jsou totiž noční můrou pro většinu jejich vlastníků. Když něco vylijeme na parkety či dlažbu, jednoduše to vytřeme. V případě koberce nám ovšem vzniká nemalý problém s tkaninou, která nečistotu nasaje jako houba. Nemluvě o velmi odolných skvrnách. Praktické tmavé nebo pestrobarevné vzory jsou tím nejlepším maskovačem skvrn, které prostě nejdou z koberce dolů.

Kdybychom tak měli kouzelný koberec, který všechny tekutiny a nečistoty prostě vpije a ony se jednoduše ztratí. Pravdou ale je, že nepotřebujete kouzelný koberec od Aladina, který se sám čistí a že odolné skvrny na koberci už nemusí být strašákem při koupi světlého stylového odstínu. Když totiž vylijete kávu, červené víno nebo dokonce mastnou polévku, nebudete muset trávit hodiny praním celého koberce a jeho následným sušením.

Vanish přišel s neskutečně účinným odstraňovačem skvrn právě pro tyto případy. Vanish powershot je totiž nepřekonatelný! Tento inovativní pěnový sprej stačí nastříkat na skvrnu ze vzdálenosti 15 cm a poté nechat působit pouze jednu minutu a suchým hadříkem setřít. Jedoduché, že? Tato skvělá technologie čištění je nejen neuvěřitelně účinná, ale také kouzelně rychlá. Tento úžasný přípravek navíc můžete použít i na čalounění, takže až vám návštěva příště polije sedačku červeným vínem, nemusíte drtit zuby s falešným úsměvem.

Až budete příště přemýšlet nad bílým kobercem, který tak krásně kontrastuje s tmavým obývákem, nad béžovým běhounem, jenž jednoduše rozjasní vaši předsíň, už nemusíte váhat. Jednoduše si ho pořiďte a spolu s ním i malý růžový zázrak, který vás zbaví skvrn na koberci rychleji, než řeknete "kouzelný koberec".
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze