Úvod

Nová řada vypínačů Valena Life změní váš život

Společnost Legrand představuje novou řadu ovládacích přístrojů Valena Life, která „nastartuje váš nový život“ – přinese změnu do vašich každodenních činností. Nová řada Valena Life je nadčasová i přelomová, odráží se v ní know-how získané dlouholetými zkušenostmi. Valena Life osloví všechny zákazníky.


Design - zaměření na detail
Moderní design nové řady odráží aktuální trendy: čtverec ve čtverci přináší jemný tvar a racionální provedení, čímž se bezproblémově přizpůsobí jakémukoliv prostředí. „Něžné křivky spínače a jemnosti linek dodávají výrobku lehkost. Identita Valeny Life spočívá především v detailech,“ říká Florent Glenisson, designér řady Valena Life. Čistota konceptu odborně kombinuje designové prvky, které jsou na jedné straně jednoduché a na druhé straně transformující. Tyto inovace přinášejí dokonalý dojem.

„S rostoucími požadavky na životní standardy současné generace se zvyšují i nároky na inteligentní bydlení. S Valenou Life svým klientům navrhuji nejen nadčasový design, ale i uživatelský komfort v chodu celé domácnosti,“ říká interiérová designérka Hedvika Novotná z NOVOdesign.

Inspiraci lze najít všude tam, kam lidské oko dohlédne. Jak říká Florent Glenisson: „Estetické preference každého člověka jsou stejně různorodé, jako nekonečné odstíny šedé – od expresivního stylu až po jednoduchost. Designy Valena Life jsou inspirovány současnými trendy a umožňují vám zkrášlit si vaše bydlení takovými barvami, které se pro vás a váš prostor hodí.“

Chytrá a úsporná elektroinstalace
Součástí řady Valena Life je také možnost integrace systému moderní elektroinstalace MyHOME. Díky široké škále zařízení nabízí MyHOME jednoduché a efektivní řešení pro zajištění bezpečnosti, komfortu, energetických a komunikačních potřeb jakéhokoliv bytu nebo domu. MyHOME přináší jednoduchý a uživatelsky příjemný způsob ovládání a pokročilé funkce, které by byly v běžné elektroinstalaci komplikované. Jeho modulární instalace a funkční integrace rozličných zařízení nabízí svobodu v rozhodování, kterou aplikaci si instalujete okamžitě, a kterou až později, bez nutnosti aktualizací a s vysoce efektivním řízením nákladů. MyHOME je schopný řídit provoz domu a dohlížet na něj i na dálku, jen použitím pevné telefonní linky, mobilního telefonu nebo internetového připojení.

nova rada vypinacu Valena Life

Spolehlivost, bezpečnost a ergonomie

Výzkumné laboratoře Legrand vyvinuly pro řadu Valena Life zcela nový typ mechanismu VALENA IN’MATIC.
Mezi jeho hlavní přednosti patří zejména izolovaná montážní deska, která poskytuje ochranu proti zásahu elektrickým proudem a zraněním. Mechanismus je vybaven testovacími body s volným přístupem pro měřicí zařízení bez potřeby demontáže z instalační krabice.
U bezšroubových svorek jsou použita větší uvolňovací tlačítka umístěná vpředu a nabízí větší komfort při uvolnění kabelu z automatických svorek. Po celou dobu instalace je díky krytí IP 2X umožněn bezdotykový kontakt s živými částmi mechanismu. Pro bezpečnost nejen těch nejmenších členů rodiny slouží integrovaná dětská ochrana.
Součástí každého přístroje je ochranná krytka, která zabezpečí ochranu zařízení před prachem, malováním a poškrábáním, dokonce i po instalaci.
Podstatnou změnou prošel také tvar montážní desky. Díky inovativnímu dokovacímu systému do sebe při vícenásobné instalaci montážní rámečky dokonale zapadnou. Nový systém garantuje stabilitu a pevnost mechanismů během kompletování.

Snadné zapojení
Elektrikáři zcela jistě ocení snadnost zapojení přístrojů Valena Life. Díky automatickým svorkám zabere připojení kabeláže jen pár vteřin.
Mechanismus upevníte do instalační krabice pomocí šroubků nebo rozpěrek. U zásuvky je součástí mechanismu bezšroubová krytka, takže ji stačí pouze nacvaknout. Instalaci dokončíte nacvaknutím rámečku na mechanismus.

O společnosti Legrand
LEGRAND je světový specialista pro elektrické instalace a datové rozvody. Je přítomen ve více než 70 zemích světa s celkovým počtem více než 36 000 zaměstnanců. Tržby za rok 2014 dosáhly 4,5 miliard EUR. Nabízí téměř 200 000 produktů v oblasti řízení osvětlení, vytápění, správy datových sítí apod., díky čemuž může nabídnout široký výběr řešení na míru pro komerční, průmyslové a rezidenční projekty. V České republice je přítomen již od roku 1992. Kancelář společně se showroomem se nachází v Praze v ulici Sokolovská. Odtud nabízí odbornou pomoc a podporu svým klientům a partnerům od návrhu až po dokončení jejich projektů. V současné době zastupuje společnost Legrand na českém trhu také značky BTicino a Cablofil.

Více informací na www.legrand.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze