Úvod

Neobyčejné sedací soupravy BÖHM

Chystáte se pořídit si novou sedací soupravu a nechcete do svého bytu něco obyčejného? Pokud máte rádi moderní, designový nábytek, značka BÖHM Vám jako první na trhu nabízí podsvícenou sedací soupravu s modelovým označením EVA.


Tato novinka otevírá další možnosti jak zmodernizovat Váš interiér. V nabídce jsou čtyři barvy podsvícení - bílá studená, bílá teplá, modrá a zelená. Tyto základní barvy nabízejí oživení stávajícího interiéru a umožňují sladění s ostatním vybavením. Sedací souprava EVA je svým charakterem a rozměry vhodná spíše do větších obytných ploch, které často vznikají spojením kuchyně, jídelního prostoru a obývacího pokoje. Díky popularitě sedací soupravy EVA rozšiřuje postupně značka Böhm nabídku podsvícení i na ostatní modely.

              
Osvětlení nožiček, popřípadě celé spodní strany soupravy ocení každý např. při pohodovém posezení s přáteli, romantickém večeru s partnerem/partnerkou nebo při večerním sledování televize.

V designovém centru EXIT 112 najdete tuto a mnohé další sedací soupravy české značky BÖHM. Výběr můžete spojit s příjemným posezením a šálkem lahodné kávy ve stylové kavárně, která je součástí výstavní plochy.

www.bohm-jihlava.cz 
www.exit112.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze