Úvod

Netradiční povlečení, které si vás podmaní

Každý máme svůj styl, své pocity, a tak není překvapením, rozhodneme-li se někdy sáhnout po něčem pro nás doposud neobvyklém a ozvláštnit nebo změnit svůj domov. U bytového textilu to není nic složitého. Jednoduše můžeme vyměnit třeba vzor ložního povlečení, nebo sáhnout po atypickém rozměru…


Prodloužená délka má své výhody
Nemusíte být typickým dlouhánem, kterému neustále čouhají nohy zpod peřiny, stačí mít jen touhu zachumlat se a co možná nejvíce si užívat pohodlí. Toho dosáhnete volbou atypické délky, tj. zvolíte prodloužené povlečení. To standardní je k dostání v rozměrech přikrývky 140x200 cm, prodloužená délka pak přidává dalších 20 centimetrů. A právě díky nim se stává toto povlečení populárnějším, pořád přibývá těch, kteří přiznávají, že jim běžná délka ložního povlečení nevyhovuje. Omezovat vás při výběru nebude ani vzhled, většina vzorů lůžkovin je nabízena v obou zmíněných délkách.

Bavlnene povleceni LEONA EXCLUSIVE - cerna

Francouzské povlečení
Svou velikostí je francouzské povlečení určeno těm, kteří hledají velké přikrývky, nebo rádi spí se svým partnerem pod jednou společnou. Povlečení má několik variant velikostí, tou nejběžnější je rozměr přikrývky 220x200 cm. K přikrývce jsou pak v setu dva kusy polštářů, zpravidla velikosti 70x90 cm. Stále oblíbenější francouzské povlečení je dostupné v moderních vzorech, v oboustranném designu, nechybí však ani tradiční vzory či jednobarevné verze.

Bavlnene povleceni na dve luzka AGATA - bila

3D efekt – zaručený úspěch fototisku
Výrazné, výjimečné, dominantní a nepřehlédnutelné. To je ložní prádlo, které nese označení 3D povlečení. Velkoformátové vzory se na látce neaplikují pomocí šablon, ale jedná se o střik barvy přímo na látku podle předem určené virtuální předlohy. Jedině kvalitní materiál a tisk jsou zárukou dlouhé životnosti barev, jen pozor při praní – doporučená max. teplota je 40°C.

Bavlnene povleceni na dve luzka APOLENA - lila

Najděte si prodejce, který nezklame

Současný trh je rozmanitý, ale hledáte-li radu, ochotu, bohatou šíři sortimentu, informace a záruky kvality, sáhněte po ověřeném prodejci. Například internetový obchod RodinneBaleni.cz takový je. Pracuje zde totiž tým, který rozumí nejen své práci, ale i svým zákazníkům.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze