Úvod

Pocitové osvětlení naplní Váš domov kouzelnou atmosférou

Interiérová svítidla nejsou pouze funkčním doplňkem, ale také ozdobou každé místnosti, kterou dokážou proměnit stiskem jediného tlačítka. Proč tedy osazovat svůj interiér obyčejnými světly, když si můžete dopřát neobyčejná? Pocitové osvětlení naplní Váš domov kouzelnou atmosférou.


Barvy pro dobrou náladu
Útulný domov nám poskytuje zázemí, kde můžeme nerušeně odpočívat. Abychom si toto zázemí dostatečně zvelebili, obklopujeme se obrazy, fotografiemi, interiérovou dekorací a dalšími krásnými věcmi. K navození příjemné pohody rovněž přispějí nevšední svítidla v podobě pocitového osvětlení. Stojací lampy, stolní lampičky a další LED svítidla a interiérové aplikace s možností změny barev (systém umožňuje změnu v rozsahu až 16 milionů barev) vnesou pohodu do všech koutů Vašeho bydlení. Včetně dětských pokojů, neboť děti barvená světýlka milují.



Nalaďte se na příjemnou vlnu
Také rádi relaxujete v horké vaně při záři svíček? Designová LED svítidla opět s možností změny barev, která jsou na první pohled k nerozeznání od skutečných svíček, Vás o romantiku nepřipraví. Naopak. Na rozdíl od běžných svíček je nemusíte ani zapalovat, ani zhášet, a můžete se tak plně soustředit na svou vodní lázeň a vše s ní spojené. Nehledě na to, že jsou bezpečné. Výhody bezpečných svíček oceníte také v dalších místnostech se zvýšenou vlhkostí vzduchu. A nejen zde. Malým svítidlem v netradičním designu svíčky můžete osadit i Váš pracovní stůl. V příjemné inspirativní atmosféře se přeci mnohem lépe pracuje.

Na spotřebě záleží
LED svítidla s možností změny barev nemají pouze své estetické kvality, ale také celou řadu neocenitelných užitných vlastností. Když se na pocitové osvětlení podíváme z praktické stránky, zjistíme, že mezi velké přednosti LED zdrojů patří jejich spotřeba, která je mimořádně šetrná k našim peněženkám i k životnímu prostředí. Pokud jde o kvalitu, její zárukou je značkový výrobce Philips, stejně jako garantovaná dlouhá životnost 20 let. Pocitové osvětlení pro kouzelnou atmosféru Vašeho domova, ale i jako venkovní osvětlení vrámci exteriérových aplikací, při posezení s přáteli na terase vašeho bytu či domu nakoupíte v internetovém obchodě www.rajsvitidel.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze