Úvod

Podlaha bez kompromisů – elegantní vinyl

Je to tak, současným trendem mezi podlahovými krytinami je vinyl. Od okamžiku, kdy vinylové krytiny vstoupily na náš trh, se těší velké oblibě, a proto nahrazují doposud převažující laminátové, dřevěné i keramické povrchy.


Proč si vybrat vinylovou podlahu?
Vinylové podlahy v sobě úspěšně kombinují výhody ostatních podlahových materiálů. Snadno se pokládají (buď celoplošným lepením nebo za pomoci populárního patentovaného zaklikávacího systému), jednoduše se udržují, jsou pružné, tvrdé, odolné vůči vlhkosti i vodě a na dotek teplé. Vybírat můžete z bohaté škály vzorů, dekorů a barev, přičemž mnohé z nich dokonale imitují také přírodní materiály, a to i včetně všech jejich „nedokonalostí“. Vinylová podlaha tak splňuje současné nároky a představuje moderní řešení… je vhodná jak do domácnosti, tak i do kanceláře, nebo jiných komerčních prostor, a navíc je dodávána ve vysoké kvalitě, za příznivé ceny, s mnohaletou zárukou a velmi vysokou životností. Další výhodou je použití i v případě podlahového vytápění.

Realizace s vinylovou podlahou Bukoma

Nákup po internetu bezpečně a s úsporou (času i financí)
Na vinylové podlahy a jejich příslušenství specializovaná firma Bukoma na svých webových stránkách zodpovídá zájemcům mnohé otázky, navíc umožňuje široký výběr a následný internetový nákup z pohodlí vlastního domova.

Vytvořila pro to odpovídající předpoklady a maximální podporu:
  • atraktivní ceny kvalitních vinylových podlah
  • dopravu zdarma po celé ČR při nákupu nad 1000 Kč
  • tisíce m2 skladem připravených k okamžitému odběru
  • zaslání vzorků podlah na vyžádání zdarma
  • zapůjčení vzorníku oproti vratné záloze
  • profesionální zázemí, poradenský servis a technickou podporu při pokládce
Vinylova podlaha Bukoma premium click - Dub frigola

Kdo však přesto dává přednost přímému nákupu a prohlídce veškerých produktů, může navštívit centrální sklad v Račicích na Vyškovsku. Kompletní nabídku vinylových podlah Bukoma včetně potřebného příslušenství naleznete na webových stránkách www.bukoma.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze