Úvod

Popusťte zdi fantazii

Obrazy na zeď patří asi do každého prostoru o tom není pochyb. Dotváři barevnost interiérů a zároveň jim dávají punc jedinečnosti. Bez obrazů působí interiér dojmem,že mu něco chybí ... určitý lidský tvůrčí element.


Jeleny a západy slunce už radši ne
Doba se mění, obrazy také, jelen při západu slunce uz moc lidí neohromí a do nového obýváku se prostě nehodí. Doba přeje spíše abstraktním motivům a detailům, které podněcují lidskou fantazii a také barevně dolaďují interiér. Ručně malovaná umělecká díla jsou pochopitelně drahá, na druhé straně motivy velkovýrobců, kteří prodávají obrazy na miliony už má na zdi půlka Vašich sousedů.
 

Kampak ho zavěsíme?

Obrazy Dekobraz se hodí predevším do moderných interiérů, jsou moderní jak provedením, tak motivy a způsobem prodeje. Na www.dekobraz.cz si můžete vybrat z mnoha barev motivů, formátů, rozměrů, hloubky rámu nebo třeba bílé okraje, které se obzvláště hodí na bílé zdi. V případě, že si z tisíců možností nevyberete, máte možnost objednat si obraz na míru. Záleží jen na Vás, zda si necháte barevně doladit jeden z nabízených motivů nebo si necháte vyrobit Váš motiv v rozměru, který se Vám bude nejlépe hodit. Šance, že Váš soused bude mít ten samý obraz je opravdu zanedbatelná. Cenově jsou obrazy Dekobraz překvapivě dostupné. Rozhodně nebudou velkou položkou při zařizování interiérů.
 
Jak se obrazy Dekobraz vyrábějí?
Motivy jsou zvláštní kombinací počitačové grafiky a lidské kreativity. Tato kombinace umožnuje nespočet barevných možností, námětů a také tisk zvětšenin bez ztráty kvality. Jsou tištěné na kvalitní plátno a  natažené na dřevený rám. Všechny obrazy jsou vybaveny závesným systémem. Každý obraz je ruční práce, vyrobený na Slovensku z kvalitných materiálů. Dekobraz.cz jako jeden z mála výrobců používá i 35 mm hluboké rámy, které hlavně při větších formátech navozují mnohem hodnotnejší a hlubší dojem z obrazu. Veškeré motivy jsou v licenci Dekobraz.cz a nikde jinde je nepořídíte, proto jsou opatřeny textilní známkou. Některé obrazy si můžete prohlédnout v prodejnách nábytku Belterra v Praze nebo Ostravě.
 

Dekobrazy něco vydrží
Barevnou stálost si obraz udržuje 50-100 let! Otírá se suchým hadříkem a manipulace s ním je poměrně jednoduchá. I ty největší neváží víc než pár kilo. Vše potřebné o Dekobrazech najdete na naši stránce www.dekobraz.cz, kde Vám také rádi zodpovíme Vaše případné dotazy.

 

www.dekobraz.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze