Úvod

Při výběru dřezu nepodceňte význam baterie

Vybíráte kuchyňský dřez? Pokud toužíte po krásném mycím centru, které se stane ozdobou Vaší kuchyně, nepodceňujte význam dřezové baterie. Baterie by měla být nejen dokonale funkční, ale také designově sladěná se dřezem i kuchyní.



Baterie do moderní kuchyně
Dřez své místo v kuchyni nikdy neztratí. Aby správně fungoval, musíme jej do kuchyně správně zakomponovat a opatřit kvalitní baterií. Po estetické stránce by kuchyňský dřez spolu s baterií měl tvořit sehrané duo, které esteticky doplní, případně zvýrazní interiér naší kuchyně. V interiéru moderní kuchyně nejlépe vyniknou chromové baterie v jednoduchém designu v lesklém nebo kartáčovaném provedení.

 

Retro nebo klasika?
Pokud jste se rozhodli zařídit svou kuchyni v populárním stylu retro, mohla by jí slušet baterie v barevném provedení měď či bronz. Že preferujete chrom? Záleží na tom, z jakého materiálu je vyrobené kování skříněk a další kovové prvky v interiéru. Méně tvarově náročné retro baterie se uplatní také v klasické kuchyni. Zde jsou oblíbené především baterie oblých tvarů.

                                      

Pohodový venkovský styl

Bronzové a měděné baterie nachází své uplatnění také v rustikálně pojatých kuchyních, kde najdeme nejen kování, ale také nádobí a další vybavení kuchyně v těchto kovových odstínech. Pokud jste našli zalíbení v kombinování stylů, rustika a retro jdou spolu dohromady.

    

Na funkčnosti záleží
Při volbě baterie pamatujte také na praktickou stránku. Jde především o to, aby se Vám baterie pohodlně ovládala. Neméně důležité je zvolit baterii, jejíž funkce při práci v kuchyni skutečně využijete.
Součástí některých moderních baterií je například vytahovací koncovka s perlátorem či sprchou. Mimořádně kvalitní designové kuchyňské baterie ARMANDO VICARIO italské výroby s pětiletou zárukou najdete na www.sinks.cz.

                            

www.sinks.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze