Úvod

Proč měnit dětský pokoj právě v létě?

Protože jsou prázdniny! Prováděním změn tak nenarušíte školákům jejich režim. Navíc díky tomu, že děti během letního volna pobývají na táborech nebo u babiček, se rekonstrukce lépe organizuje. Vyberte z největší nabídky dětského nábytku a pusťte se do toho!


Zbrusu nové zázemí
Překvapte svého školáka či studenta po návratu z prázdnin novým zázemím! Uděláte mu radost, a zároveň ho motivujete k ještě lepším studijním výsledkům. Vybírat můžete z nových kolekcí PLAY, IKS nebo MARIO.
Design pokojíčku PLAY s modrými prvky nadchne především kluky. Moderní nábytek do dětského pokoje IKS je dostupný ve více barevných provedeních. Stejně jako vysoce variabilní sestava MARIO – zde nás zaujala praktická sklápěcí postel, která nabízí rafinované řešení pro malý prostor.

sektorovy nabytek - MARIO

Inspirace pro studenty
Také praktické nábytkové sestavy pro starší děti a studenty mohou mít mnoho krásných tváří. Sestava HIHOT nás zaujala svým atraktivním provedením, na výběr máte ze dvou barevných kombinací: bílé a růžové či bílé a zelené.

detsky nabytek HIHOT

Nábytek z kolekce GRAPHIC vyvedený v šedé a bílé se žlutými prvky rovněž osloví příznivce moderního designu.
Pokud je Vám sympatičtější nadčasový nábytek z masivní borovice, zkompletujte pokojíček výběrem z půvabné kolekce INDIANA.

sestava nabytku INDIANA - borovice canyon

Pokojíčky pro nejmenší
Že zařizujete pokojíček pro miminko? Pak by Vaší pozornosti neměly ujít nové kolekce belgického nábytku pro nejmenší, mezi nimi GOOD NIGHT, NOUKY, Hvězdný prach nebo Chamonix. Volbu jednotlivých kusů, postýlky, komody, skříně a dalších, přizpůsobíte aktuálním potřebám.

detska postylka GOOD NIGHT MINT
Náš tip:
Bílá barva krásně ladí s pastelovou výmalbou stěn a naopak barevné provedení nábytku vynikne se světlými stěnami.

Postýlka, základ pokoje
Základem každého miminkovského pokojíčku je samozřejmě postýlka. Prakticky založení rodiče jistě ocení výhody kombinované postýlky ve spojení s přebalovacím pultem, ze které později vykouzlíte klasickou dětskou postel, skříňky i police. Pozdější přeměna zázemí pro batole v zázemí pro předškoláka bude v tomto případě hračka. Kromě postýlky můžete miminku pořídit také košík nebo kolébku, stačí si vybrat z pestrého sortimentu.
U větších dětí je pak základem pokoje větší postel. Je libo patrová postel nebo jednolůžko? Nadčasový design či klasický dětský vzhled? Stačí si vybrat.

dětský pokoj LEGOO

Více inspirativních tipů, jak připravit nové zázemí pro děti každého věku, najdete na stránkách www.hmnabytek.cz. Co kromě největšího výběru dětského nábytku a dětských postelí za velice příznivé ceny oceníte, to je vlastní doprava s avízem předem. Součástí poskytovaných služeb je také poradenství.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze