Úvod

Rekonstrukce a interiérové dveře

Protože jsme nechtěli mít pouze krásný domov, ale také pracovní prostředí – tedy naše kanceláře, provedli jsme rekonstrukci i těchto prostor, v jejímž rámci jsme vyměnili interiérové dveře. Hledali jsme vzhledově příjemné dveře s co nejlepším poměrem mezi cenou a kvalitou, a zároveň nás zajímala délka dodacích termínů.


Dveře dotvářejí vzhled místnosti
První, co nás při výběru dveří zajímá, je funkčnost. Vnitřní dveře však významně dotvářejí vzhled místnosti, a proto se nikdy nevyplácí podceňovat jejich volbu ani po estetické stránce. Protože se naše nově zrekonstruované kanceláře pyšní stylovým moderním designem, záleželo nám na tom, aby dveře přirozeně dotvořily vzhled jejich interiéru. Po porovnání několika nabídek se staly jasným favoritem dveře Vasco Doors od firmy Grimax, a to z pěti dobrých důvodů.
Dveře dotváří interiér

5 důvodů, které nás přesvědčily:

Neotřelý moderní vzhled – tvrzené sklo vnáší do interiéru lehkost a vzdušnost.
Pohodlný a velký výběr – díky možnosti využití praktického konfigurátoru a volby z mnoha dekorů.
Dlouhá životnost – kterou garantuje bytelný masivní rám, stejně jako absence lepených spojů.
Skvělá cena – v této cenové relaci bychom u konkurence koupili nejvýše dveře z voštiny.
Rychlost dodávky – díky krátkým dodacím lhůtám jsme mohli dveře osadit 14 dní po jejich objednání.

Náš tip: Pokud se poohlížíte po co možná nejlevnější variantě dveří, pořiďte si dveře s folií nebo sledujte výprodejové akce na www.grimax.cz, kde máte vždy záruku kvality.

Dveře dotváří rekonstrukci
S výsledkem rekonstrukce jsme velmi spokojeni a těší nás, že jsme se pro ni rozhodli. Vždyť člověk v bdělém stavu často tráví více času v práci nežli doma! Nové dveře náš zvelebovací proces úspěšně uzavřely.

S dveřmi od společnosti Grimax budete určitě spokojeni, stejně jako my :-).
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze