Úvod

Vybavit dům nábytkem je tak snadné!

Pokud ovšem znáte adresu obchodu, ve kterém pohodlně nakoupíte vše, po čem Váš interiér touží. Že takový obchod neznáte? My ho známe a rádi Vám prozradíme, kde ho najdete!


Sedněte si, prosím!
Zavítejte na stránky internetového obchodu www.sednisi.cz! Proč právě tam? Protože zde najdete tak rozsáhlý sortiment sedacího, jídelního, ložnicového a ostatního nábytku mnoha tváří, stylů a designů, že se z toho posadíte. Sedací soupravy, postele, matrace, židle, stejně jako lampy, zrcadla a doplňky, jsou součástí přehledného a uživatelsky nenáročného systému, takže si zde bez problémů objednají také ti, kteří se s e-shopy prozatím příliš nespřátelili. Nábytek nakoupíte i bez registrace, přičemž dopravu máte zdarma po celé České republice, a to zcela nezávisle na tom, kolik si toho objednáte. Jako stálí zákazníci navíc získáte slevu. V klidu se tedy posaďte se, ať můžete pohodlně nahlédnout pod roušku obchodního tajemství tohoto jedinečného obchodu s nábytkem.

    

Vyberte si, co dům ráčí 
Je libo klasická židle TON, moderní pohovka, či sedací vak? Potřebujete barovou stoličku, jednací židli, lavici, pohodlné křesílko, anebo celou sadu jídelního nábytku? Račte si vybrat! Záleží na Vás, zda si přejete sedět levně, komfortně, luxusně, anebo exkluzivně, www.sednisi.cz posadí skromné i náročné zákazníky. Nabídka stolů je rovněž bohatá. V sekci ložnicového nábytku na Vás čekají pohovky, jednolůžka, dvoulůžka, matrace, lamelové rošty, patrové postele a mnoho dalšího.
Náš tip: Pořiďte si některou ze tří ložnic DESIGN COLECTION Jitona. Skříně, obývací stěny, botníky, skříňky, komody, či věšáky, poskytnou Vašim movitým věcem vskutku luxusní azyl. A nakonec se zastavíme v sekci označené příznačně Vybav si, kde stráví nejvíce času především dámy, zejména při výběru té správné designové lampy, zrcadel, doplňků, či jednotlivých prvků dětského, nebo dokonce i zahradního nábytku.

 

Nábytková sestava dle Vašeho přání
A to nejlepší nakonec. V tomto obchodě máte možnost, nechat si sestavit libovolnou nábytkovou řadu přesně podle Vašeho přání. Z více než 1000 standardně vyráběných prvků toho lze poskládat skutečně mnoho. Řada sektorového nábytku TREND, TREND PLUS, zahrnující např. skříně, regály, komody, psací stoly, PC a TV stolky, kontejnery, závěsné a předsíňové prvky, Vám umožní vybavit obývací pokoj, ložnici, halu, ale i domácí pracovnu, nebo kancelář. Základní řadu lze na přání doplnit o výrobu atypických prvků. Pokud toužíte po moderním obývacím pokoji, doporučujeme Vám nábytkový systém BONUS, který nás okouzlil svým nadčasovým vzhledem, funkčností a variabilností. Jak se tedy pustit do zařizování? Vyberte si v nabídce nábytkové prvky, které se Vám líbí, zašlete jejich soupis na mailovou adresu info@sednisi.cz a bleskově obdržíte kalkulaci. Pro Vaši lepší představu si můžete nechat zdarma vypracovat 3D vizualizaci, a to buď samotné sestavy, anebo celého pokoje. Vychutnejte si radost ze zařizování a z nového nábytku!

www.sednisi.cz


Kam dál ?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze