Úvod

Romantická zahrada ve francouzském stylu Vám zpříjemní léto

Elegantní zahradní nábytek z ohýbaného kovu v doprovodu půvabných textilních doplňků, velké proutěné a keramické nádoby plné levandule a rozmarýnu, popíjení dobrého vína a přikusování křupavé bagety ve světle svíček. Také byste si rádi dopřáli na vlastní terase, balkónu či zahradě romantické léto s nádechem Provence? Zařiďte si zahradu ve francouzském stylu. Poradíme Vám, kde pořídíte vše potřebné.


Prodlužte si léto
Letní dovolená vždy uteče jako voda a většinu nejkrásnější části roku strávíme v zajetí pracovních povinností. Tak proč si ji o pár měsíců neprodloužit a nezařídit terasu, balkón, anebo část zahrady ve stylu svého oblíbeného místa, kde můžeme po návratu z práce a o víkendech příjemně odpočívat, aniž bychom daleko cestovali?
 
MA MAISON louka

Pokud je Vám blízká oblast Provence, můžete dát svému bydlení levandulový nádech sladké Francie. Zahradní nábytek v líbivém francouzském bistro stylu zasazený mezi květináče a truhlíky plné rozmarýnu, citrusovníků, fíkovníků a dalších exotických rostlin dodá Vašemu relaxačnímu koutku ten pravý francouzský šmrnc. Textilní doplňky, jako jsou sedací polštářky, přehozy, patchworkové deky, ubrusy, utěrky společně s dekorativními svícny, lucerničkami nasadí Vaší sezónní oáze klidu královskou korunu.
 MA MAISON bedýnky

Sladká Provence na Vaší zahradě
Také Vás náš nápad zaujal? Pak jistě přemýšlíte, kde zahradní nábytek, lavice, koše, lucerny a další stylové doplňky pořídit. První možnost představuje návštěva obchůdku s příznačným názvem Ma Maison v Dlouhé ulici na Starém Městě, kde načerpáte spoustu inspirace nejen pro svou zahradu, ale také pro Váš interiér. Kuchyní počínaje a koupelnou konče. Dřevěné krabice s uchem, džbánky, koše na lahve, květináče, skládací lavice a mnoho dalšího můžete rovněž nakoupit z pohodlí Vašeho domova, když navštívíte stránky www.mamaisoninteriors.cz.
 
MA MAISON stůl

Přejeme Vám příjemný nákup a krásnou dlouhou sezónu plnou pohody!

MA MAISON logo

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze