Úvod

Rozmrazování chladničky - doba ledová, No Frost - současnost

Doba pracně odmrazovaných chladniček je již minulostí. Naše maminky a babičky nám sdělovaly spoustu osvědčených rad, jak rychle odstranit nechtěnou námrazu, jak správně čistit ledničku a jak ukládat potraviny, abychom předcházeli nadbytečné tvorbě ledu.


A přiznejme si, že to byl pro nás, hospodyně, někdy nadlidský úkol a to především v parných dnech, kdy se každým otevřením dveří chladničky či mrazničky dostane do spotřebiče teplý vzduch a tím vznikají ideální podmínky k vytvoření námrazy. Ale vývoj jde na štěstí kupředu. Pokud chcete nejen ušetřit čas, sílu a především nervy, v současné době se vám naskýtá vynikající řešení. A tím je systém No Frost. Co to vlastně je? Je to systém, který umožňuje mrazit potraviny pomocí ochlazeného cirkulujícího vzduchu.

A díky tomu hned vyřešíte dvě velmi důležité a zásadní věci – tou první je, že systém vám zajistí rychlejší zmrazení čerstvých potravin a tou druhou je, že cirkulující vzduch v chladničce či mrazničce brání vytváření námrazy na stěnách spotřebiče či na samotných potravinách. Při použití výkonných kompresorů ve spojení s elektronikou jsou tyto kuchyňské spotřebiče nejen komfortní, ale v konečném důsledku ušetří nejen vaše finance a přírodu, ale především vaše nervy a čas. Pokud uvažujete o koupi kombinované chladničky či mrazničky, aktuálně pro vás Fagor připravil časově omezenou speciální nabídku těchto výrobků chladniček s tímto systémem.
chladnicka Fagor bila
FFK 6728 bílá, Full No Frost systém, Multifresh, energetická třída A+, záruka 50 měsíců, cena po slevě 12.290,- Kč (úspora 2.700,- Kč)
chladnicka Fagor nerez
FFK 6785 X nerez, No Frost systém, LCD displej, energetická třída A++, záruka 50 měsíců, cena: 19.900,- Kč


Skupina Fagor se řadí mezi pět nejvýznamnějších výrobců bílé techniky v Evropě. V jeho portfoliu je 12 obchodních značek a svoje výrobky vyváží do 130 zemí celého světa. Je součástí MCC, největšího družstevního sdružení na světě.

Fagor logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze