Úvod

Russell Hobbs představuje speciální řadu k 60. výročí inovací

Roku 1955 začala značka Russell Hobbs vyrábět první elektrické konvice s automatickým vypínáním. K příležitosti 60. výročí inovací, stylu a designu představuje Russell Hobbs snídaňovou kolekci Legacy.


Kuchyňské přístroje a spotřebiče se stále posouvají kupředu a snaží se nám práci co nejvíce ulehčit. V ideálním případě šetří energii, náš čas a v kuchyni vypadají skvěle. Těmito zásadami se řídila také značka Russell Hobbs při výrobě výroční řady Legacy.

Tato snídaňová kolekce obsahuje kávovar, varnou konvici a topinkovač. Zvolit si můžete ze čtyř designů a vybrat si tak ten, který nejlépe pasuje právě do vaší kuchyně. Elegantní černá, univerzální stříbrná, dominantní červená, anebo stylová květinová.

Legacy varná konvice
Varná konvice je naprostou samozřejmostí každé moderní kuchyně. Konvice Legacy splňujeme vše, co bychom si od konvice mohli přát. Díky svému unikátnímu designu rukojeti umožňuje ergonomické ovládání při zvedání a nalévání. Práce už snad nemůže být jednodušší. Moderní nálevka zajistí bezpečnou manipulaci s vroucí vodou, ani kapka vody vám neunikne.

Varná konvice Russel Hobbs Legacy

Odměřujete si počet šálků, které chcete uvařit? Už nemusíte! Konvice Legacy obsahuje rychlou zónu vaření. Označení jednoho až tří šálků vám pomůže uvařit přesné množství vody, které právě potřebujete. Jeden šálek je hotový již za 55 sekund. Konvice Legacy navíc šetří 66% energie.

Legacy topinkovač

Kromě toho, že topinkovač z řady Legacy vypadá naprosto skvěle, široké přihrádky vám umožní opékat i silnější plátky chleba. Pokud si zamrazujete pečivo, určitě vás potěší, že se topinkovače Legacy pyšní funkcí rozmrazování. Můžete chléb tedy rozpéct hned, jak ho vyndáte z mrazáku. Tento topinkovač rozpéká o 55% rychleji, už žádné dlouhé čekání.

Topinkovač Russel Hobbs Legacy

Legacy kávovar
Kávovar z řady Legacy je inspirován tím, jakým způsobem změnit přípravu kávy přímo u vás doma. Obsahuje nové funkce pro ještě lepší chuť filtrované kávy. Spařovací hlavice lépe rozloží teplotu, zajistí bohatší chuť a méně nečistot. Tento pokročilý kávovar udělá kávu přesně takovou, jakou ji máte nejraději.

Kávovar Russel Hobbs Legacy

Legacy kávovar pojme až 10 šálků, ale můžete si ho nastavit i na 1 až 4 šálky.

Tato inovativní řada kuchyňských přístrojů přináší spoustu nových a zásadních funkcí a technologií, které udělají z vaření příjemnou záležitost.

Russel Hobbs

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze