Úvod

Staňte se architekty a navrhněte si své vysněné bydlení do detailu

Přemýšlíte, jak uspořádat své nové bydlení, přestavět byt či dům, anebo některou z jeho místností? Staňte se architekty a navrhněte si každý detail svého vysněného bytu nebo celého domu i se zahradou sami. S programem, který Vám nyní představíme, to hravě zvládnete a navíc se příjemně pobavíte.


Snadné, rychlé a zábavné
Navrhování bydlení ještě nikdy nebylo tak snadné. Program TurboFLOORPLAN Dům & Interiér & Zahrada CZ Vám umožní zahrát si na chvilku na architekta a navrhnout si vlastní dům, byt, některou z jeho místností, krásnou zahradu, terasu, anebo třeba zahradní domek. Díky průvodci je navrhování velmi snadné, rychlé a zábavné. Můžete přidávat vlastní barvy, obklady, dlažby, povrchy v jpg.


Návrh bydlení krok za krokem
V případě domu si zvolíte půdorys, který si upravíte dle své fantazie, zvolíte počet podlaží, místností, pohrajete si s povrchovými úpravami stěn, podlah, oken a dveří. Svůj interiér vybavíte nábytkem dle Vašich představ. Před domem si navrhnete zahradu, a pak už můžete Vaše nejbližší pozvat k virtuální prohlídce svého návrhu ve 3D fotorealistickém zobrazení.


Program pamatuje na vše
Software je samozřejmě v české verzi, doplněný přehledným manuálem a pamatuje na vše. Kromě automatických nástrojů pro stavbu a návrh domu (přes 10000 prvků) zde rovněž najdete širokou paletu prvků zahradní architektury (ploty, brány, cestičky). Při návrhu zahrady oceníte rozsáhlou encyklopedii rostlin s více než 7500 rostlinami. Velmi praktická je rovněž možnost přesného zaměření a odhad nákladů.


Sami sobě architekty
Staňte se sami sobě architekty a navrhněte si bydlení svých snů. Žádné předchozí zkušenosti s navrhováním nepotřebujete. Veškeré nástroje jsou velmi snadno ovladatelné. Program TurboFLOORPLAN Dům & Interiér & Zahrada CZ si můžete objednat na www.spinar.cz. Přejeme Vám hodně zábavy i spokojenosti s novým bydlením!

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze