Úvod

Nevíte kam s nimi? Řešením jsou šatní skříně!

A to nemluvíme jen o oblečení, které se za léta může nashromáždit, ale také o dalších doplňcích a nezbytnostech. Chcete mít přehled ve svých věcech? Více místa pro jejich uložení? Udělejte si doma inventuru a vybavte svou domácnost praktickými šatními skříněmi za příznivé ceny!


Bez šatní skříně se neobejdete
At´ se právě stěhujete do nového, rekonstruujete, nebo jen řešíte úložné prostory, vždy přijde řeč na šatní skříně. Bez nich to zkrátka nejde, neboť oblečení, hračky a mnohé další věci je třeba uložit.

dostatek ulozneho prostoru

Šatní skříně můžete umístit tradičně do ložnice, ale své uplatnění najdou i v dětských pokojích, v pracovně, na chodbě, nebo ve větší předsíni. Záleží jen na tom, jaké provedení, barvu a využití zvolíte. Tam, kde není prostor pro klasické skříně s dveřmi, pak nastoupí vděčná varianta: skříně s posuvnými dveřmi.

satni skrin se zrcadlem

Kvalitní materiál, snadná údržba a praktické členění
To jsou tři hlavní body, na které je dobré se při výběru skříně zaměřit. Toto vše splňují i šatní skříně ze sérií Alfa a Beta, které zároveň nabízejí i výhodu posuvných dveří a tak nejsou náročné na prostor v místnosti. Kvalitní materiál se netýká jen korpusu, ale také kovových mechanických pojezdů a tím lehké manipulace při otevírání. Je tak zaručena dlouhá životnost šatní skříně. Tyto skříně svou funkci plní na jedničku a při poměru cena/výkon vše mluví pro ně. Jen si vybrat!

elegantni bilofialova skrin

Šíře šatních skříní má několik možností, stejně jako barevné provedení. To můžete zvolit od elegantní bílé přes světlý odstín dřeva až po výraznou tmavou, nebo dokonce sáhnout po výraznější barevné kombinaci. Zajímavým a praktickým doplňkem, který opticky prostor zvětšuje a zesvětluje, je zrcadlo, umístěné u některých typů na výšku, jinde na šířku šatní skříně.

bila skrin se zrcadlem

Šatní skříně s posuvnými dveřmi mohou být pro vás dobrými pomocníky dlouhá léta a záleží jen na vás, pro který typ se rozhodnete.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze