Úvod

Stonepanel - originál přírody

Přírodní kámen je  nadčasový materiál, který nevychází z módy a vždy si zachová svoji originalitu a výjimečnost. Nic interiér vašeho domova neozvláštní tolik, jako krása, kterou disponuje přírodní kámen.  Díky společnosti Stopanel si můžete svůj dům či byt zkrášlit kvalitními obklady z přírodního kamene, stejně tak jako kamennou dlažbou. Zapomeňte na stereotypy a nechte se unést nekonečnou nádherou mocné přírody.



Nejtypičtější produkt naší společnosti představuje Stonepanel. Tento kvalitní přírodní kámen je vhodný zejména pro vnitřní a vnější kamenné obklady a pyšní se jak elegantním vzhledem, tak i jednoduchostí montáže. Stonepanel navíc nabízí širokou paletu barev a jeho různé varianty pak mají rozličné využití.

                            

Jednou z takových variant je přírodní kámen Stonepanel Sky. Ten je vhodný zejména pro takové kamenné obklady, jež se instalují ve vysokých výškách nad dva metry nebo přímo na zateplovací systém (polystyren, tvrzená vata apod.) . Kámen má svůj vlastní kotvící prvek, který zajišťuje snadnou a bezpečnou instalaci.

             

Další variantu představuje Decopanel, kvalitní dekorativní obklad z přírodního kamene, jež je vhodný hlavně pro interiér. Decopanel se vyznačuje vysokou trvanlivostí a nižší hmotností a je vhodný zejména na kamenné obklady koupelen, kuchyní, krbů či wellness prostor.

       

Pokud chcete, aby Váš byt nebo dům zdobila kvalitní kamenná dlažba, pak vsaďte na Cupamat, jehož univerzálnost však umožňuje i použití na kamenné obklady. Cupamat je výjimečný svou širokou škálou barev a struktur, nabízíme jej ve formách např. křemence, břidlice nebo pískovce.

www.stonepanel.cz


STONEPANEL, CUPAMAT
VZORKOVNA BRNO

CTZone
Škrobárenská 4
Brno 617 00
Tel./fax:  +420 545 217 037

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze