Úvod

Střešní okna Solara: celoroční tepelný komfort a výběrové dřevo

Střešní okna patří mezi stavební prvky, které se oprávněně těší dlouhodobé oblibě. Bez složitých stavebních úprav přináší do podkroví přirozené světlo, vzduch a výhled – naplňují podkroví optimismem. Kvalitně provedená střešní okna zaručují uživatelům romantiku i tepelný komfort po celý rok.



Trojskla a zdvojené těsnící límce střešních oken i prosklení
Čím dál více stavebních projektů počítá se střešními okny. Nachází uplatnění v pracovnách, kde přispívají k vytvoření příznivého pracovního prostředí, v obytných místnostech, kde navozují příjemnou optimistickou atmosféru a také v koupelnách. Kvalitně provedená střešní okna navíc snižují náklady na vytápění. Zárukou celoročního tepelného komfortu jsou střešní okna českého výrobce Solara, který se zaměřuje především na kvalitu skutečně truhlářsky zpracovaného dřeva, použití trojskel i zdvojeného těsnícího límce.

                  

Střešní okna určují interiér

Střešní okna v podkroví určují vzhled interiéru. To výrobci střešních oken Solara moc dobře vědí, a proto usilují o dosažení nejvyšší pohledové kvality. Pro inspiraci si prohlédněte četné realizace, které jsou stylovou vizitkou firmy. Zvažujete pořízení či výměnu střešního prosklení? Vybrat si můžete z několika konstrukčních řad. V průběhu více než 20ti let na trhu se Solara díky vzájemné komunikaci se zákazníky vyprofilovala ve specialistu na nestandardní a zakázková řešení. Vyrábí a dodává všechny základní typy střešních oken: kyvná (LIDO IQ), výklopně-kyvná (PRAKTIK), otvíraná do strany (typ SIDE) i posuvná (střešní prosklení Solara PERSPEKTIV). Zajímavou součástí nabídky firmy je také řada produktů určených pro památkově chráněné budovy našich historických měst, např. střešní okno Solara KLASIK nebo prosklení Solara HISTORIK.

                 

Šikovné střešní výstupy

Střešní balkony a výstupy jsou efektivní a nápaditý způsob, jak znásobit komfort podkrovního bydlení citlivou střešní terasou. K té je zapotřebí pohodlný přístup, jehož dosáhnete instalací vhodného typu střešního výstupu. Potom se můžete i v městském prostředí třeba opalovat, večer posedět s přáteli u grilování, stejně jako sušit prádlo.
 
                

Ateliérová prosklení na míru
Specialitu firmy představují ateliérová prosklení na míru a prosklení odsuvná do strany, Solara PERSPEKTIV. Střešní prosklení dokáže proměnit podkroví v neobyčejně atraktivní prostor. Krásné dřevo tyto vlastnosti ještě podtrhuje. Vybírat můžete z mnoha variant provedení, možnosti prosklení jsou téměr neomezené. V průběhu realizace oceníte profesionální zakázkový přístup. Užijte si bydlení nad střechami.

                 


Vsaďte na kvalitu

Vsaďte tedy na kvalitu a svěřte střešní okna profesionálům. Více inspirace a informací o střešních oknech Solara, stejně jako o střešních balkónech, ateliérových proskleních na míru a dalších možnostech pro Vaše bydlení najdete na www.solara.cz.

Přejeme Vám pohodové dny plné světla!

www.solara.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze