Úvod

Trendy nábytek do koupelny

Hledáte nábytek do Vaší koupelny? Máme pro Vás tip. Vybavte ji stylovým moderním nábytkem! Kde si můžete vybrat hned ze čtyř nejoblíbenějších materiálů? Poradíme Vám!


Pro dokonalost Vaší koupelny 
Také patří koupelna mezi Vaše nejoblíbenější místnosti v domě či bytě? Zavíráte se zde před všedními starostmi a oddáváte se příjemné relaxaci těla i ducha? Pak jistě dobře víte, že krásná vana, nebo elegantní sprchový kout k vytvoření smyslné oázy klidu nestačí. Aby byla koupelna dokonalá, potřebuje ještě doplnit stylovým nábytkem. 

Ovšem při výběru koupelnového nábytku nezáleží pouze na jeho vzhledu, ale také na užitných vlastnostech. Mezi ty nejdůležitější z nich patří dobrá odolnost vůči vodě i vlhkosti, kvalitně provedená antiseptická úprava, stejně jako úprava umožňující snadné čištění. Nábytek z internetového obchodu www.utulnakoupelna.cz všechny tyto požadavky splňuje. Pohodlně si zde vyberete z nabídky rovných a hladkých kusů nábytku s omyvatelným povrchem. Pojďme se nyní podívat, z jakých materiálů se tento moderní koupelnový nábytek vyrábí. 

Vyberte si materiál dle libosti
 
Líbí se Vám dřevěná nábytková klasika, případně její imitace a chcete ji mít i v koupelně? Je libo zalovit ve vodách křehké skleněné elegance? Nebo byste svou koupelnu raději vybavili praktickým nábytkem z PVC? Všechny z nabízených koupelnových sestav se mohou pochlubit odolnou povrchovou úpravou a atraktivním moderním designem, který dodává interiéru luxusní vzhled. Jsou zkomponovány z několika prvků: z umyvadla (keramického nebo z tvrzeného skla), zrcadla a důmyslně řešených úložných prostor. Nás okouzlily především důmyslné variace koupelnových sestav z dýhované překližky a skleněné zařizovací prvky.

Náš tip: decentní umyvadlo z tvrzeného skla ve tvaru květu doplněné nerezovou tyčí na ručníky a skleněnou poličkou.
 


Doplňky nesmí chybět
A konečně co by to bylo za koupelnu, kdybychom zde nenašli vkusné, měkké a na dotyk příjemné froté doplňky, které učiní pomyslnou tečku za naším očistným rituálem? Zaplavte svou koupelnu hebounkými osuškami, ručníky, žínkami, předložkami a koberečky v překrásných barevných odstínech! Měli byste chuť na kávové, mandarinkové, meruňkové, oříškové, čokoládové, anebo raději na trávově zelené, či tyrkysové pohlazení? Záleží jen na Vás, která z barev Vás osloví, a přispěje k příjemnému odpočinku ve Vaší koupelně.

www.UtulnaKoupelna.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze