Úvod

Trendy nábytek do ložnice

Chcete večer sladce usínat a ráno se příjemně probouzet v krásné ložnici? Vybavte ji stylovým nábytkem nejlépe v podobě ložnicové sestavy! Víme, kde ho pořídit!


Ložnicové sestavy Vás nezklamou 
Proč vybavit místnost sloužící k nočnímu odpočinku právě ložnicovou sestavou? Dobrých důvodů je hned několik. Pořízení ložnicové sestavy Vám pomůže ušetřit čas i peníze. Pokud dáte přednost tomuto komplexnímu řešení vybavení interiéru, vyhnete se mnoha starostem. Nemusíte trávit svůj volný čas sháněním vhodného kusu nábytku, kterým byste mohli doplnit svou ložnici, anebo si dělat vrásky nad tím, zda jste se trefili do toho správného odstínu. Navíc když porovnáte cenu nábytkové sestavy s částkami, které byste zaplatili za každý kus nábytku zvlášť, vychází sestava jako ekonomicky přijatelnější řešení. V internetovém obchodě www.nabytek-nej.cz nás zaujaly především moderní ložnice kladoucí důraz na synchronizaci a funkčnost. Ložnice Malena v provedení z lamina v odstínu kaštan plně splňuje požadavky nejmodernějšího designu letošního roku. Její elegantní sestra Samanta, potvrzující pravidlo, že krása tkví v jednoduchosti, nás okouzlila novou originální barvou wenge - švestka. A podívejme se na novinku! Sestava Luno se za velmi krátkou dobu stala nejprodávanější ložnicí na portále. Oslní Vás jak svým designem, tak i kvalitou a neuvěřitelnou cenou. Ložnice Luno je vyrobená z lamina. U ložnicové sestavy Mezo
, která je rovněž novým systémem, si můžete vybrat nábytek nejen v podobě sestavy, ale také samostatně.

  
                                                        Ložnice Samanta

Elegantní řešení úložného prostoru 
Šatní skříně patří mezi oblíbený nábytek, který má v ložnici své nezastupitelné místo. V moderních prostorově velkorysejších novostavbách je však tendence umísťovat toto praktické řešení úložného prostoru spíše do předsíně ložnice jako samostatnou šatnu. Nábytek-Nej počítá s oběma možnostmi, a proto jsou jeho nábytkové sestavy provedeny tak, aby každá ložnice měla svou vlastní designově shodnou šatní skříň. Šatní skříň Havana 4D patří do modulového systému Havana, který zahrnuje samostatné díly nábytku k sestavení obývacího pokoje, ložnice, nebo dětského pokoje. Lze ji pořídit ve dvou variantách. Šatní skříň Malena jakožto smyslná součást nejmodernějšího systému letošního roku dodá interiéru na atraktivitě. Šatní skříň Samanta, která je součástí ložnicové sestavy Samanta, Vám poskytne spoustu úložného prostoru za dostupnou cenu. Jednotlivé díly lze koupit samostatně, či libovolně kombinovat. Šatní skříně se vyrábějí ze dvou základních materiálů, a to z MDF desek a z voštiny. V nabídce nechybí ani šatní skříně z masivu, které najdete v kategorii nábytek z masivu. Šatní skříně z voštiny jsou na našem trhu novinkou. Jedná se o desky připomínající v průřezu medové plástve. Materiál je hrubý, působí mohutně a přitom nabízí vyšší kvalitu a hlavně nižší hmotnost. 

          
                   šatní skříň Havana 4D                             šatní skříň Malena

V internetovém obchodě
www.nabytek-nej.cz si vedle bohaté nabídky ložnicového nábytku včetně šatních skříní můžete vybrat stylový nábytek všeho druhu (např. skříně či konferenční stolky do obývacího pokoje), kterým kompletně vybavíte celý dům či byt. Záleží jen na Vás, zda upřednostníte nábytek moderního typu, anebo klasického provedení. 

www.nabytek-nej.cz


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze