Úvod

Už žádné hledání klíčů, představujeme elektrické vchodové dveře

Dbáte na bezpečnost své rodiny? Kolikrát přes den zamknete vchodové dveře svého království? Pořiďte si bezpečné vchodové dveře, které se vždy samy při zavření zamknou. Komfortní elektrické vchodové dveře žádejte přímo od výrobce VORLÍČEK – PLAST s.r.o.


Rodinná firma VORLÍČEK – PLAST s.r.o. zabývající se od roku 1997 výrobou a montáží plastových oken a dveří představila na letošním veletrhu FOR ARCH nové elektromechanické vchodové dveře. Tento nový systém otevírání lze kombinovat se všemi nabízenými designy a tím plně uspokojit každé přání.

Domovní dveře jsou vizitkou domu, vstupní části dodávají šarm a estetiku. Firma VORLÍČEK-PLAST nabízí svým novým dveřním systémem FUTURA S 9000 každému to pravé pro jeho individuální vkus. Můžete se rozhodnout mezi klasickou variantou a variantou s přesahem křídel. A díky flexibilitě barev četných fóliových dekorů máte možnost přizpůsobit své nové domovní dveře celkovému vzhledu své fasády.

moznosti vzhledu dveri
Na výběr je několik možností vzhledu dveří.


Pohled na křídlo dveří s designovou úpravou nabízí nejvyšší míru estetiky, aniž by byla negativně ovlivněna bezpečnost a tepelná izolace. Máte tak více prostoru k tvořivosti a zároveň je díky chybějícím spojům ulehčena péče o Vaše domovní dveře.

novy dverni system FUTURA S 9000

Nově tyto dveře firma VORLÍČEK-PLAST dodává s novým elektromechanickým zámkem, který má kombinované zamykání dveří – viz obrázek. Dveře jednoduše otevřete například otiskem prstu, a při zavření se vždy samy bezpečně zamknou. Dopřejte si moderní systémy - už žádné hledání klíčů.

ovladani dveri
Možnosti vnějšího ovládání dveří – čtečka otisku prstů, PIN klávesnice, bluetooth ovladač.

zamykaci system zamku
Jedno ze zamykacích míst zámku.

Než se rozhodnete si objednat nové vchodové dveře tak se nezapomeňte zastavit ve výrobním závodě firmy VORLÍČEK-PLAST ve Zlonicích u Slaného a v nové výstavní expozici si všechny tyto novinky sami vyzkoušejte, případně si prohlédněte moderní výrobní metody této rodinné firmy s 17letou tradicí výroby oken a dveří.
Každému firma VORLÍČEK-PLAST nabízí zdarma a nezávazně návštěvu technika, který vybere správné řešení a připraví nezávaznou cenovou nabídku.

Více se dozvíte na www.vorlicek-plast.cz, nebo zdarma volejte centrální infolinku 800 555 339.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze