Úvod

Veba a PAPILLONS – Trendy 2012

Uplynul rok od rozhodnutí a. s. VEBA Broumov vyčlenit ze svých obchodních aktivit prodej bytového textilu a tuto prodejní linii předat společnosti PAPILLONS a. s., která patří do podnikatelské skupiny Veba. Společnost PAPILLONS je úzce navázána na výrobu Veby a používá nově zaregistrovanou značku Veba home textile.


Společnosti Veba a PAPILLONS se úspěšně rozvíjejí, v lednu tohoto roku společně prezentovaly své nové kolekce na veletrhu Heimtextil ve Frankfurtu nad Mohanem.
Veba představila široké kolekce afrických brokátů a společnost PAPILLONS koordinované kolekce damaškového povlečení a froté výrobků. Kolekce obou společností velmi zaujaly obchodní partnery i návštěvníky veletrhu.

Společnost PAPILLONS představila 5 nových kolekcí zahrnutých v katalogu Trendy 2012, všechny kolekce ve vysoké estetické a uživatelské kvalitě ze 100% bavlny. Kolekce ložního povlečení jsou součástí obchodní značky Carezza, mají hedvábný omak a jsou s aplikací Easy care – nežehlivé úpravy pro snadnou údržbu.

Fiction a Memory –
tato kolekce je již třetím pokračováním velmi úspěšné výrobkové linie druhu Ornella. Kolekce jsou charakteristické zajímavou hrou barev, která velmi zdařile podporuje vytkané dezény vyvolávajícími pocit skutečné fikce a dezény bohaté damaškové klasiky.
Kolekce jsou koordinovány s nabídkou froté ručníků a osušek druhu Nora v pastelových barvách se vzorovým zakončením.

 
Froté ručníky a osušky druhu Nora, damaškové povlečení druhu Ornella.

Tradition – tato kolekce sází na tradici luxusního damaškového povlečení druhu Topas v bílé a krémové barvě s jemným žakárským dezénem. Kolekci oživuje oblíbená Super soft kolekce froté druhu Terry s koordinovanými žakárskými bordurami.

 
Super soft kolekce froté druhu Terry, damaškové povlečení druhu Topas v krémové barvě.

Image – nová kolekce využívající široké možnosti vzorování na nejmodernější tkací technice.
Druh Diamant, ve kterém je kolekce vyrobena, je nejjemněji provázaným druhem, který je velmi příjemný na omak a umožňuje dokonalé prokreslení nové dimenze dezénů.

 
Povlečení druhu Diamant.

Art Print – ložní povlečení s digitálním tiskem na saténu nejvyšší kvality druhu Diamant se stává skutečným uměleckým dílem. Je to nová linie, která má svoji budoucnost.

 
Povlečení Art Print druhu Diamant.

Všechny tyto kolekce uvede společnost PAPILLONS postupně na trh. Koupit je budete moci od března na prodejnách „VEBA“ či si je objednat v e-shopu na www.veba-ht.cz. Těšit se můžete i na jejich zařazení do tradičního Zásilkového katalogu Podzim-zima 2012.

 
www.veba-ht.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze